Σου αρέσει να χορεύεις; Κάνε αυτές τις 5 ασκήσεις

Γυμνάσου παρέα με τους αγαπημένους σου pop stars.

Εάν σου αρέσει να χορεύεις, και ψάχνεις έναν τρόπο για να γυμναστείς παράλληλα, βρήκα αυτό που θέλεις. Πέντε προγράμματα γυμναστικής που θα λατρέψεις και όχι, δεν θα σε κουράσουν καθόλου, ούτε θα τα παρατήσεις στα μισά.

Ξέρω οι εξετάσεις σε κούρασαν, τελείωσαν όμως τώρα και πλέον ετοιμάζεσαι για ένα ξέφρενο (#not) καλοκαίρι μέχρι τον Σεπτέμβρη που ξεκινάς και πάλι μαθήματα για την τελευταία τάξη των σχολικών σου χρόνων.

Επειδή όμως δεν έχει νόημα να το σκέφτεσαι από τώρα, σου έχω βρει κάποιες ασκήσεις πολύ διασκεδαστικές για να περνάς τα απογεύματά σου μέχρι να βρεθείς με την κολλητή ή έστω μέχρι να πας κάπου ολιγοήμερες διακοπές.

Εσύ ξέρεις γιατί το περπάτημα είναι καλύτερο από το τρέξιμο;

Ξέρω πως δεν είσαι fan της γυμναστικής όμως αυτά τα 5 προγράμματα θα τα λατρέψεις, γιατί θα γυμναστείς παρέα με τους αγαπημένους σου pop stars.

H Taylor Swift με τη μουσική της θα σε κάνει fit.

Τρελαίνεσαι με την Taylor Swift; Είναι η αγαπημένη σου καλλιτέχνιδα; Πατώντας το play παρακάτω θα δεις δύο προγράμματα με ασκήσεις που θα σε ενθουσιάσουν.





Εάν δεν σου αρέσει η Taylor έχουμε και κάτι από One Direction

Το αγαπημένο σου boyband ενώνεται ξανά για να σου φέρει το απόλυτο video γυμναστικής που δεν θα σταματήσεις να χορεύεις.



Μήπως καταβάθος είσαι φαν Justin Bieber;

Ο Justin εκτός από το να σε διασκεδάσει με τη μουσική του μπορεί και να σε γυμνάσει. Κι επειδη ξέρω πόσο τον αγαπάς, φυσικά κι έχω βίντεο γυμναστικής με τραγούδια του. Αφού θα τα χορέψεις που θα τα χορέψεις, γυμνάσου και λίγο. Μόνο καλό θα σου κάνεις.



Υou want it; You got it;

Για το κλείσιμο άφησα το καλύτερο. Η teen βασίλισσα της pop Ariana Grande έχει κάποια πολύ ωραία και χορευτικά τραγούδια, και γι' αυτό είμαστε τώρα εδώ. Είναι δυνατόν το μενού να μην είχε Ariana Grande; Όχι φυσικά. Για πάτησε το play και να σε δώ να χορεύεις.



Διάλεξε το βίντεο που σε διασκεδάζει/εκφράζει περισσότερο, πάτησε το play και ετοιμάσου να ιδρώσεις λίγο.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved