5 τραγούδια που έγιναν επιτυχίες και οι δημιουργοί τους μετανιώνουν

Σίγουρα θα εκπλαγείς με κάποια από αυτά.

Τα χρόνια που έχουν περάσει έχουν κυκλοφορήσει άπειρα τραγούδια. Άλλα μας αρέσουν κι άλλα όχι. Με άλλα έχουμε ερωτευτεί και με άλλα έχουμε χωρίσει και δεν θέλουμε πια να ακούμε ούτε τη νότα της εισαγωγής.

Αυτό λοιπόν που νιώθεις εσύ ακούγοντας ένα τραγούδι συμβαίνει και στους καλλιτέχνες που τα έχουν ερμηνεύσει.

Με την πάροδο του χρόνου, πολλοί διαφορετικοί pop star και τραγουδιστές-τραγουδοποιοί μίλησαν μετά την επιτυχημένη επιτυχία των τραγουδιών τους για να αποκαλύψουν ότι, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, αισθάνονται αμήχανα, άβολα ή ακόμη και ντρέπονται για ορισμένα τραγούδια.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αναφέρονται στο λυρικό περιεχόμενο, ενώ άλλοι αναφέρονται στον πλήρη κορεσμό του τραγουδιού στην αγορά. Σήμερα λοιπόν, είναι αρκετοί οι καλλιτέχνες που έχουν μισήσει ή μετανιώσει για τους χ,ψ λόγους για κάποιο τραγούδι που ερμήνευσαν.

Το τραγούδι που αγάπησες.

Σίγουρα υπάρχει ένα τραγούδι που αγάπησες μέσα σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν, είτε λόγο της μουσικής του, είτε γι’ αυτά που έλεγε ο στίχος του, είτε γιατί απλά το έχεις συνδυάσει με μία κατάσταση που τότε ήταν πολύ ευχάριστη και σου προκαλούσε όμορφα συναισθήματα.

Τι συμβαίνει όμως με τον ίδιο τον καλλιτέχνη που το ερμήνευσε;

Πάρε για παράδειγμα το «You are beautiful» του James Blunt.

Ο Άγγλος τραγουδιστής-τραγουδοποιός αποκάλυψε ότι το δημοφιλές τραγούδι του 2005 τον ενόχλησε αφού έγινε τόσο υπερκορεσμένο. «Έβγαινε αβίαστα από το στόμα των ανθρώπων και έγινε ενοχλητικό, και στη συνέχεια οι άνθρωποι άρχισαν να συσχετίζουν τον καλλιτέχνη με την ίδια λέξη», εξήγησε στο Hello για την υπερβολική δημοτικότητα του κομματιού, προσθέτοντας ότι τον «σημάδευσε» λανθασμένα ως «εξαιρετικά σοβαρό άτομο».



Δες στη gallery τα υπόλοιπα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved