Η ζέστη δεν παλεύεται! Φτιάξε τη μαργαρίτα καρπούζι που έγινε viral στο Tik Tok για να αντέξεις

Τη φτιάχνεις σε μόλις δύο λεπτά.

Τον χρόνο που μας πέρασε το Tik Tok έγινε η εφαρμογή που επισκεφθήκαμε ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Στο Tik Tok βρήκαμε πολλά hacks, συνταγές, αλλά και βίντεο που αντιγράψαμε και κάναμε στον ελεύθερο χρόνο για να περάσει κάπως η καραντίνα.

Σήμερα είμαστε εδώ γιατί βρήκαμε στον Tik Tok την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για μαργαρίτα καρπούζι που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι και να την απολαύσεις με τις φίλες σου.

Δες πώς θα φτιάξεις μόνη σου παγωτό γρανίτα

Δεν χρειάζεται βέβαια καν να αναφέρουμε πως θα χρησιμοποιήσεις το αλκοόλ που συμπεριλαμβάνει η συνταγή μόνο εάν είσαι πάνω από 18 χρόνων!

Το καρπούζι γίνεται φανταστικό κοκτέιλ (ή γρανίτα αν είσαι κάτω από 18 χρόνων)

Αυτή η frozen μαργαρίτα καρπούζι είναι τόσο τέλεια που μόλις τη δοκιμάσεις θα μεταφερθείς αυτόματα σε κάποια παραλία, με το μαγιό σου να κάνεις ηλιοθεραπεία και να διασκεδάζεις με τις κολλητές σου.

Τι θα χρειαστείς

Για να ξεκινήσεις, κόψε μια μεγάλη ποσότητα καρπούζι χωρίς τα κουκούτσια και αφαίρεσε τη φλούδα. Βάλε το στο μπλέντερ και πρόσθεσε την επιθυμητή ποσότητα πάγου. Λάβε υπόψη σου ότι η ποσότητα πάγου που θα χρησιμοποιήσεις θα επηρεάσει το πόσο πηχτό θα βγει το κοκτέιλ σου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ένα τρίτο φλιτζανιού (περίπου 80 ml) χυμό lime στο μπλέντερ, καθώς και μισό φλιτζάνι (περίπου 112 ml) της αγαπημένης σου τεκίλας (ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18). Ανακάτεψε τα συστατικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Εν τω μεταξύ, με το lime πέρασε το χείλος του ποτηριού περιμετρικά και στη συνέχεια βύθισέ το σε αλάτι ή ζάχαρη. Μόλις τα ποτήρια είναι έτοιμα ρίξε μέσα το κοκτέιλ.

Το decor παίζει ρόλο

Μη διστάσεις να διακοσμήσεις τη γρανίτα καρπούζι με μια φέτα lime και δυόσμο ή μέντα. Εάν το ποτήρι είναι ιδιαίτερα ζεστό, μπορείς να τα παγώσεις αφήνοντάς το για λίγο στην κατάψυξη. Εναλλακτικά, μπορείς απλά να το γεμίσεις με πάγο όσο φτιάχνεις το κοκτέιλ σου.

Καλή απόλαυση, girl!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved