9 μαγικές ασκήσεις που πρέπει να κάνεις για αποτελεσματικότερο διάβασμα (+vid)

Δοκίμασε αυτές τις ασκήσεις και να είσαι σίγουρη πως το διάβασμα για τις εξετάσεις θα είναι πιο εύκολο.

Θα μπορούσες να φανταστείς ποτέ πως υπάρχουν ασκήσεις ιδανικές για την ενδυνάμωση του… μυαλού σου; Είναι γεγονός πως όπως γυμνάζεσαι με σκοπό να «ξυπνήσεις» τους μύες του σώματός σου, έτσι πρέπει να κάνεις και με τους… μύες του εγκεφάλου σου. Πράγματι, οι ασκήσεις που σου έχουμε για σήμερα είναι αυτό που χρειάζεσαι για να γίνει το διάβασμα των εξετάσεων πιο ευχάριστο αλλά και παραγωγικό.

Πριν ανοίξεις τα βιβλία σου καλό θα ήταν να «καθαρίσεις» το μυαλό σου από σκέψεις και να αφοσιωθείς στην ύλη σου, τι θα έλεγες όμως αν σου λέγαμε πως υπάρχουν εννέα ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν σε αυτό αλλά και θα προσφέρουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα;

Διάβασε επίσης: Βρήκαμε την ιδανική μουσική που θα κάνει το διάβασμα ευκολότερο

Σύμφωνα με τον ερευνητή αλλά και συγγραφέα του βιβλίου «Finger Self-Massage Yoshiro Tsutsumi», Yoshiro Tsutsumi υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που βοηθούν στην ενίσχυση της προσοχής σου αλλά και στη βελτίωσης της μνήμης σου.

Το πρόγραμμα γυμναστικής αφορά τα… δάχτυλά σου. Ναι, σωστά διάβασες. Όπως αναφέρεται στο παρακάτω video που θα δεις, κάθε δάχτυλο έχει περισσότερους από 3.000 «μηχανικούς υποδοχείς», οι οποίοι συνδέονται άμεσα με τον εγκέφαλο. Με αυτές τις ασκήσεις αμέσως γυμνάζονται οι νευρώνες του εγκεφάλου και έτσι βελτιώνεται η μνήμη σου.

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved