Natasha Kay και Dat Lilly λύνουν τα ερωτικά σου δράματα (vid)

Τα κορίτσια έχουν τον τρόπο τους να λύνουν τα ερωτικά σου δράματα και σίγουρα πρέπει να δεις το νέο τους video.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις ανακαλύψει κάτι για το αγόρι σου ή ακόμη και την κολλητή σου. Όχι, δεν παίζουμε σε σίριαλ αλλά τα σενάρια λίγο – πολύ μοιάζουν και ναι, όλοι έχουμε βιώσει κάποιον χωρισμό ή κάποια σκηνή ζήλιας που αξίζει να μοιραστούμε. Άλλωστε αν το σκεφτείς, οι ιστορίες όλων μας μοιάζουν.

Ποιο είναι το δικό σου ερωτικό δράμα που θα ήθελες να μοιραστείς; Ευτυχώς για εσένα- αλλά και για εμάς- οι αγαπημένες Dat Lilly και Natasha Kay είναι εδώ και έχουν βάλει σκοπό της ζωής του να λύσουν τα προβλήματά μας.

Πριν κάποιους μήνες τα κορίτσια έκαναν ένα vlog στο οποίο διάβαζαν τα μηνύματα που οι φανατικοί θαυμαστές έστειλαν με θέμα τις… ακραίες σκηνές ζήλειας. Αλήθεια εσύ έστειλες στα κορίτσια το μήνυμά σου;

Το video τους στο YouTube έκανε θραύση έτσι λοιπόν αποφάσισαν να δημοσιεύσουν το «Part2», το οποίο πρέπει να σου πούμε πως μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 120 χιλιάδες προβολές. Σίγουρα αυτό το vlog είναι το κατάλληλο video για να δεις σήμερα το απόγευμα για αυτό λοιπόν μη χάνεις χρόνο, δες το video και λύσε τα ερωτικά σου δράματα!

Δες το νέο τους vlog παρακάτω:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved