Ένα πεντάλεπτο πρόγραμμα γυμναστικής σμιλεύει τους κοιλιακούς σου (video)

Σε περίπτωση που θες να γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου, έχουμε βρει το κατάλληλο βίντεο.

Η γυμναστική δεν είναι πάντα και το πιο ευχάριστο πράγμα. Και ούτε θα προσποιηθούμε ότι συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Παίζουν πολλά ρόλο. Ακόμα και το πώς θα σηκωθείς το πρωί και το αν θα έχεις την παραμικρή διάθεση για να κάνεις το οτιδήποτε. Αν δε νιώθεις καλά, το να πάρεις την απόφαση να ενεργοποιηθείς αποτελεί πολλές φορές μακρινό σενάριο.

Σε κάθε περίπτωση, το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί με αυτό αυξάνεται και η επιθυμία μας να βρεθούμε στις παραλίες φορώντας το αγαπημένο μας μαγιό. Το σώμα μας είναι υπέροχο όπως και να έχει και σε όποιον σωματότυπο κι αν ανήκει, όμως, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που θέλουμε ένα πιο fit αποτέλεσμα.

Η κοιλιά είναι σίγουρα μία πολύ δύσκολη περιοχή όσον αφορά στο κομμάτι της γυμναστικής. Χρειάζονται ασκήσεις και διατροφή, τα οποία θα ακολουθούνται πιστά, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο κι αν η βαρεμάρα μάς χτυπάει την πόρτα, το πρόγραμμα πρέπει να ακολουθείται πιστά.

Για όλα τα παραπάνω, λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε ένα 5λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για να σμιλεύσεις τους κοιλιακούς σου χωρίς να απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα από την καθημερινότητά σου.

Δες:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved