Κιτρίνισε η θήκη του κινητού; Ο τρόπος για να την κάνεις όπως ήταν (video)

Ξέρεις, αυτό το εκνευριστικό που κιτρινίζει το υλικό της θήκης και φαίνεται άσχημα η συσκευή σου όταν τη χρησιμοποιείς.

Όταν αγοράζεις κινητό, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να ακολουθήσει σε άμεσο χρόνο: θήκη. Ακριβώς επειδή το κινητό, βρίσκεται στα χέρια σου σχεδόν όλη μέρα, είναι πολύ εύκολο να του συμβεί κάτι. Δυστυχώς, από προσωπική εμπειρία θα ξέρεις πόσο εύκολο είναι να σου πέσει η συσκευή από τα χέρια. Και, αν συμβεί αυτό και δεν υπάρχει κάποια ασπίδα προστασίας, εύκολα μπορεί να καταλήξεις με σπασμένη οθόνη ή άκρες πάνω στη συσκευή.

Μία από τις πιο διάσημες επιλογές για θήκες είναι αυτές που αποκαλούμε «διάφανες». Δεν έχουν κάποιο χρώμα πάνω τους επιτρέποντας έτσι να αναδειχτεί το χρώμα της συσκευής, οπότε είναι μία εύκολη λύση για όσους ψάχνουν «ασπίδα» για το κινητό αλλά αφήνοντάς το να αναδειχτεί.

Με τη χρήση και την πάροδο του χρόνου, όμως, αυτές οι θήκες έχουν την τάση να κιτρινίζουν, κάτι που το λες και αντιαισθητικό. Το θετικό είναι ότι υπάρχει τρόπος να την επαναφέρεις στην προηγούμενή της κατάσταση χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα υλικά.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στον λογαριασμό «InnoRative» και που θα το βρεις στη συνέχεια σού δείχνει ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να το πετύχεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved