Kendall Jenner: Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί (vid)

Ξεκίνα από σήμερα.

Πρέπει να παραδεχτείς πως η Kendall Jenner είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της showbiz. Όσο για το σώμα της; Σε κάθε φωτογραφία της έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί που όλες θα θέλαμε. Άραγε τι διατροφή να ακολουθεί και ποιο να είναι το πρόγραμμα γυμναστικής της;

Σίγουρα θα περίμενες να κάνει ένα σκληρό πρόγραμμα, ωστόσο θα σου πούμε πως όχι μόνο δύσκολο δεν είναι οι ασκήσεις της αλλά μοιάζουν και διασκεδαστικέ. Τι θα έλεγες να ακολουθήσεις την τακτική της και να δεις τα αποτελέσματα;

Το πρωινό της Kendall είναι πλούσιο, όπως πρέπει να είναι άλλωστε ένα πρωινό γεύμα και αποτελείται από avocado και αυγά, ένα μεγάλο μπολ δημητριακών και ένα τσάι αποτοξίνωσης.

Ένα μεσημεριανό της γεύμα μπορεί να αποτελείται από καστανό ρύζι και άπαχο κοτόπουλο. Φυσικά μη ξεχνάς τα λαχανικά που βοηθούν στη διατροφή. Η Kendall φροντίζει να τρώει ξηρούς καρπούς αλλά και φρούτα και λαχανικά για σνακ. Αυτή σίγουρα είναι μια καλή συμβουλή για εσένα που θέλεις να ξεκινήσεις διατροφή.

Και καθώς πάμε στο βραδινό της γεύμα θα δεις πως δεν περιορίζει και πολύ τη διατροφή της. Απολαμβάνει με προσοχή είτε sushi, είτε vegan μακαρόνια Bolognese ή μια light pizza μαργαρίτα.

Βέβαια σε όλα τα παραπάνω συμβάλει και η γυμναστική και πρέπει να σου πούμε πως η ρουτίνα γυμναστικής της Kendall, όπως αναφέρεται στο jackedgorilla, διαρκεί μόλις 12 λεπτά.

Αποτελείται από διάφορες ασκήσεις αλλά κυρίως επαναλήψεις των σετ. Αν θέλεις και εσύ να ακολουθήσεις το πρόγραμμά της για να αποκτήσεις τέλειο κορμί, δες το παρακάτω video και ακολούθησε το πρόγραμμά της.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved