How To: Πώς θα φτιάξεις την τέλεια κούνια για το σπίτι σου

Το τέλειο διακοσμητικό για κάθε χώρο του σπιτιού σου.

Όλο τον χειμώνα κλειστήκαμε μέσα στο σπίτι. Και λόγω καραντίνας και επειδή ο καιρός δεν ευνοούσε και πολύ την παραμονή μας έξω για πολλή ώρα. Το κρύο δυσκολεύει πολύ την κατάσταση και, ακόμα κι αν έχεις μπαλκόνι, δεν μπορείς να το αξιοποιήσεις όπως θα ήθελες.

Προσωπικά, λατρεύω το μπαλκόνι μου. Όταν ο καιρός φτιάχνει, κάθομαι με τις ώρες έξω. Παίρνω το laptop για ταινίες και σειρές, φτιάχνω φαγητό και απολαμβάνω το «έξω» χωρίς να είμαι έξω.

Για να γίνει αυτό, βέβαια, πρέπει το μπαλκόνι να έχει στοιχειωδώς τη διακόσμηση που σε ικανοποιεί. Ένα τραπέζι, μερικές καρέκλες, φυτά, ένας όμορφος φωτισμός, όλα αυτά δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που σου φτιάχνει τη διάθεση.

Κάπως έτσι, λοιπόν, σκεφτήκαμε τι μπορεί να φτιάξει ένα μπαλκόνι κατευθείαν -και θα είναι και Instagrammable για τέλειες φωτογραφίες- και καταλήξαμε σε μία κούνια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού.

Στον λογαριασμό Sunny Side Up υπάρχει ένα βίντεο το οποίο σου δείχνει ακριβώς πώς να φτιάξεις μία τέτοια κούνια. Αν δεν έχεις στο σπίτι κάποιο από τα σύνεργα που δείχνει το κορίτσι, υπάρχουν μέχρι και μαγαζιά που σου κόβουν ακριβώς τις ξυλοκατασκευές που θες και το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ μετά είναι να προσθέσεις το ύφασμα.

Δες το βίντεο στη συνέχεια και θα καταλάβεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved