Μαίρη Συνατσάκη: Μας έδειξε τη ντουλάπα της και τη ζηλέψαμε (vid)

Και ποιος δε θα ήθελε μια τέτοια…. ντουλάπα;

Πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη άλλαξε σπίτι και ναι, είδαμε καρέ- καρέ τη διαδικασία της μετακόμισης. Η αγαπημένη σου influencer δε διστάζει να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους την προσωπική της ζωή και μέσα από τα vlog της, όχι μόνο μας φανέρωσε το νέο της σπίτι αλλά μας έδειξε και δύο από τα αγαπημένα της… δωμάτια.

Σίγουρα είχες δεις το video στο οποίο η Μαίρη πακετάρισε τα πράγματά της και έκλεισε την πόρτα του παλιού διαμερίσματός της. Τώρα λοιπόν όλα της τα video, ακόμη και οι δημοσιεύσεις της στα social media είναι τραβηγμένα από το νέο της σπίτι. Αλήθεια δε θα ήθελες να δεις πώς το έχει διακοσμήσει;

Σίγουρα έχει καλό γούστο και αυτό θα το διαπιστώσεις και μόνη σου. Πάντως, από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social εμείς έτσι έχουμε καταλάβει. Στο νέο της video όχι μόνο θα ανακαλύψεις το γούστο της αλλά θα δεις και τα δύο καλύτερα «δωμάτια» που όπως λέει την εμπνέουν.

Η mariboo θα σε κάνει μια βόλτα στην κουζίνα της αλλά και στις ντουλάπες της. Ναι, ναι καλά διάβασες. Θα δεις όλα τα ρούχα και όλα τα παπούτσια της. Αν πιστεύεις πως μπορείς να το διαχειριστείς τότε το παρακάτω video σε περιμένει, εμείς πάντως ζηλέψαμε και δεν ντρεπόμαστε να το παραδεχτούμε.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved