Έτσι θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα- και υγιεινά- cupcakes με φρούτα (video)

Θα τα λατρέψεις!

Ξέρεις πως πλησιάζει… καλοκαίρι όταν πια η ημέρα μεγαλώνει και ναι, χωρίς να θέλουμε να σε τρομοκρατήσουμε, ο καιρός ήδη έχει φτιάξει και η διάθεσή μας είναι η καλύτερη. Εντάξει, μπορεί να έχουμε ακόμη μερικές μέρες, από τώρα όμως ονειρευόμαστε βουτιές στις παραλίες.

Και τώρα που μιλήσαμε για… βουτιές και παραλίες, τι θα έλεγες να μειώσεις τα γλυκά; Αυτό ξέρουμε είναι αδύνατο! Μα ποιον κοροϊδεύουμε, τα γλυκά είναι πια η αγαπημένη μας συνήθεια, πώς μπορούμε όμως να μειώσουμε τις θερμίδες αλλά να τα απολαμβάνουμε το ίδιο;

Υπάρχουν συνταγές στις οποίες δεν χρειάζεται να βάλεις μεγάλες ποσότητες ζάχαρης ή και σοκολάτας. Έχει ακούσει για τα… φρουτένια γλυκά; Είναι μια καλή λύση για να ξεπεράσεις τις λιγούρες αλλά να απολαύσεις και ένα επιδόρπιο.

Τι θα έλεγες για cupcakes με φρούτα; Μπορείς να πειραματιστείς με λεμόνια και πορτοκάλια, με φράουλες και… ζελέ καρπούζι, το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείς να δοκιμάσεις ό,τι φρούτο σου αρέσει.

Παρακάτω θα πάρεις μερικές ιδέες για το πώς θα φτιάξεις εύκολα και γρήγορα τα πιο λαχταριστά cupcakes με φρούτα. Μάθε τη συνταγή και ξεκίνα να ετοιμάζεις τα υλικά σου!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved