Μαίρη Συνατσάκη: Έχει ταλέντο στο χορό & αυτά τα videos θα σε εντυπωσιάσουν

Αλήθεια θυμάσαι τη mairiboo να χορεύει;

Μαίρη Συνατσάκη: Έχει ταλέντο στο χορό & αυτά τα videos θα σε εντυπωσιάσουν

Πόσα ταλέντα μπορεί να έχει ένα κορίτσι που βλέπεις καθημερινά στα social media; Η Μαίρη Συνατσάκη, όχι μόνο είναι αγαπητή στον κόσμο, αλλά έχει όντως πολλά να δώσει, τόσο στους θαυμαστές της όσο και στο χώρο των celebrities.

Αυτή τη στιγμή η mairiboo είναι μια από τις διασημότερες influencers του διαδικτύου αφού όχι μόνο δημοσιεύει videos και φωτογραφίες της προσωπικής της ζωής αλλά παίρνει θέση σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το κοινό της.

Πρώτη φορά της είδαμε στο κανάλι του MAD και έκτοτε δεν έχει φύγει από το προσκήνιο. Πλέον έχει περισσότερους από 260 χιλιάδες εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι της στο YouTube και περισσότερους από 700Κ followers στο Instagram.

Λοιπόν, το κορίτσι μας έχει ασχοληθεί με πολλά και σε όλα γνώρισε επιτυχία, εκείνο που ενδεχομένως να μη θυμάσαι όμως για τη Μαίρη είναι η συμμετοχή της στο Dancing With The Stars, πριν περίπου 7 χρόνια. Η αλήθεια είναι πως είχαμε ξεχάσει αυτή της την εμφάνιση, ωστόσο με τα videos στο κανάλι της θυμηθήκαμε μία- μία τις καλύτερες εμφανίσεις της, όπως αυτή στην οποία ο χορός της είχε βαθύτερο νόημα!

Εκείνο φυσικά που μας τράβηξε την προσοχή είναι οι πρόβες της, στις οποίες να σημειώσουμε πως είναι εξαιρετική. Έχει δημοσιεύσει διάφορα videos μεταξύ και του αγαπημένου μας που θα βρεις παρακάτω.