Επικό βίντεο δείχνει πώς να αποκτήσεις το σώμα της Lara Croft

Το «μυστικό» για το σμιλευμένο σώμα της Alicia Vikander.

Μπορεί να έχουμε κουραστεί πια με την καραντίνα, όμως, το καλοκαίρι πλησιάζει. Παραδοσιακά, λοιπόν, τι σημαίνει αυτό; Θάλασσα, μπάνια, μαγιό. Η αλήθεια είναι πως όσο «ανοίγει» ο καιρός, τόσο περισσότερο μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτόμαστε τη γυμναστική και τη σμίλευση του σώματός μας.

Μέσα στο lockdown προσπαθούμε να αθλούμαστε με τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, όμως, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Η γυμναστική θέλει συγκέντρωση και πειθαρχία και πολλές φορές αυτά τα χαρακτηριστικά δεν είναι και το πιο εύκολο να συμβούν μέσα στο σπίτι.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή ο χρόνος μέχρι το καλοκαίρι αρχίζει να μειώνεται επικίνδυνα, ήδη έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε βίντεο με πιο έντονη γυμναστική για να επισπεύσουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε να έχουμε τους προσεχείς μήνες.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, αυτής μας της διαδικτυακής βόλτας, εντοπίσαμε ένα επικό βίντεο που δείχνει στο κοινό τον τρόπο με τον οποίο η Alicia Vikander, που υποδύθηκε τη Lara Croft το 2018, απέκτησε το εκπληκτικά fit της σώμα.

Πέρα από τη γυμναστική που εκ των πραγμάτων έπρεπε να κάνει τακτικά, όλο το «παιχνίδι» κρίθηκε στη διατροφή της. Υγιεινές επιλογές, πρωτεΐνη, λαχανικά και θαλασσινά αποτέλεσαν τις βασικές επιλογές του προγράμματος.

Δες περισσότερα στη συνέχεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved