Μπάντα κάνει πρόβα μέσα σε… φούσκες λόγω κορονοϊού (video)

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις συχνά.

Ο κορονοϊός έφερε αλλαγές στην καθημερινότητά μας και αυτό πρέπει να το παραδεχθούμε όλοι. Οι τρόποι διασκέδασης, ψυχαγωγίας, ακόμη και των μαθημάτων έχουν αλλάξει και στη θέση των επιτόπιων επαφών μας έχει πια μπει μια οθόνη, είτε κινητού, είτε υπολογιστή. Φυσικά και οι παλιές καλές συνήθειές μας θα επιστρέψουν ωστόσο μέχρι τότε πρέπει να βρούμε έξυπνους τρόπους να διευκολύνουμε τη ζωή μας.

Γνωρίζεις ήδη πως οι συναναστροφές μας έχουν μειωθεί λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και ναι, δεν επιτρέπεται να βρίσκεσαι σε έναν χώρο με πολλά άτομα. Παραστάσεις, θεατρικές και μουσικές έχουν παγώσει και κατά συνέπεια οι πρόβες αυτών. Κι όμως, μια μπάντα έχει βρει τον τρόπο να κάνει πρόβες με… ασφάλεια!

Σε ένα γυμνάσιο στη Washington πραγματοποιούν τις πρόβες τους με έναν παράδοξο και πρωτόγνωρο τρόπο! Πολλοί ακόμη θα παρομοίαζαν αυτόν τον τρόπο, όχι και τόσο πρακτικό, το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως οι πρόβες τους πραγματοποιούνται κανονικά, ακόμη και εν μέσω πανδημίας.

Θυμάσαι στο πρώτο Lockdown όπου στην Oklahoma έγινε μια συναυλία και όλοι, συμπεριλαμβανομένων των καλλιτεχνών αλλά και του κοινού, ήταν μέσα σε… φούσκες; Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν και οι μαθητές στη Washington και ναι, βρίσκονται μέσα σε… πράσινες φούσκες. Βέβαια, αν μας ρωτάς, δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτό είναι πρακτικό αφού ορισμένα πνευστά όργανα, με το ζόρι χωρούν.

Λοιπόν, δες το παρακάτω video και αναρωτήσου. Είναι όντως μια καλή λύση αυτή ή μήπως όχι;



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved