Πώς θα καθαρίσεις το πληκτρολόγιο του laptop με ασφάλεια

Το χρησιμοποιείς συνέχεια και καθημερινά, οπότε πρέπει να το προσέχεις.

Ο υπολογιστής σου είναι ένα πολύ βασικό πράγμα της καθημερινότητάς σου. Ξυπνάς το πρωί, είσαι σπίτι και, αφού φας πρωινό και ντυθείς, ανοίγεις το laptop για να αρχίσεις να ασχολείσαι με τα καθέκαστα.

Υπάρχουν δύο σενάρια σε αυτήν την περίπτωση. Είτε έχεις τα του σχολείου (μπορεί να έχεις ξεκινήσει φροντιστήριο ήδη), οπότε ανοίγεις υπολογιστή ώστε να ανοίξεις προγράμματα και word. Είτε δεν έχεις και τόσο διάβασμα, οπότε η χρήση του υπολογιστή εστιάζεται κυρίως σε ταινίες και σειρές.

Ακριβώς, όμως, επειδή χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου τόσο πολύ, είναι απόλυτα λογικό αυτός να μαζεύει βρωμιές και ακαθαρισίες. Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει γύρω από τα πλήκτρα να μαζεύονται πράγματα ή ακόμα και σε σημεία που δεν μπορείς να καταλάβεις και τόσο γιατί αυτό συμβαίνει.

Σε κάθε περίπτωση, το laptop σου πρέπει να καθαρίζεται, αλλά όντας ευαίσθητο αντικείμενο, χρειάζεται προσοχή. Τι μπορείς, λοιπόν, να κάνεις για να το έχεις πάντα καθαρό;

Θα ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά. Αν μπορείς να το προλάβεις και να το προσέχεις, ώστε να βρωμίζεται όσο το δυνατόν λιγότερο, είναι το ιδανικό. Έτσι, δε θα έχεις πολλά να κάνεις στη συνέχεια.

Αν, όμως, έχουμε φτάσει σε σημείο που πρέπει να δράσεις, πρέπει σίγουρα να αφήσεις τα υγρά στην άκρη και να επενδύσεις σε πολύ απλά στεγνά υλικά.

Δες το βίντεο και την gallery στη συνέχεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved