Cakepops: Φτιάξε πανεύκολα τα viral γλειφιτζούρια σοκολάτας του Tik-Tok

Είναι εύκολο και θα το λατρέψεις!

Μέσα από την πλατφόρμα του Tik- Tok έχεις βρει πολλά μαγειρικά hacks που σου έχουν λύσει τα χέρια! Μέσα σε αυτά βρίσκονται διάφορες συνταγές γλυκών ή και αλμυρών πιάτων που όχι μόνο είναι πανέξυπνα, έχουν γίνει viral στο άψε- σβήσε!

Τα tips που δίνουν οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν πραγματικά να σε βγάλουν από μια δύσκολη θέση! Ας πούμε, όταν έχεις τάξει κάποιο γλυκό στους γονείς σου! Μπορείς να μπεις στο Tik- Tok και αμέσως να βρεις μια εύκολη, γρήγορη και γευστική συνταγή με λίγα υλικά. Επίσης, σε όλες μας έχει τύχει να φτιάξουμε ένα κέικ το οποίο τελικά πήγε... εντελώς λάθος! Σε αυτή την περίπτωση το να πετάξεις όλα τα υλικά αλλά και τον κόπο σου είναι μια κακή επιλογή! Πάντα υπάρχει τρόπος να «σώσεις» ένα γλυκό που μόλις έφτιαξες και δεν πήγε τελικά όπως το φανταζόσουν.

Το τρανταχτό παράδειγμα των παραπάνω είναι το νέο viral γλυκό του Tik- Tok! Τα cake pops είναι… γλειφιτζούρια σοκολάτας, φτιαγμένα από κέικ που είτε περίσσεψαν στην κουζίνα, είτε τελικά δεν… φούσκωσαν όπως θα έπρεπε.

Λοιπόν, το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα κέικ- το οποίο θέλεις να ανακυκλώσεις- ζαχαρούχο γαλα, σοκολάτα και ξυλάκια! Η διαδικασία είναι πανεύκολη! Κάνεις θρύψαλα το κέικ σου και πλάθεις μικρά μπαλάκια. Τα καρφώνεις στο ξύλο σου και τα βουτάς στη σοκολάτα! Κάπως έτσι έχεις έτοιμα σε λίγα μόνο λεπτά τα πιο γευστικά cake pops!

Δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved