Πονάει ο αυχένας σου μετά από το μάθημα στο pc; Κάνε αυτές τις ασκήσεις

Μετά το μάθημα με τηλε-εκπαίδευση κάνε αυτές τις ασκήσεις.

Μετά από ένα γεμάτο πρόγραμμα μαθημάτων και πόσο μάλλον μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή, μπορεί να νιώσεις απέραντη κούραση. Εκτός από το μπλε φως της οθόνης που έχει αρνητικές επιπτώσεις στα μάτια σου, έπειτα από πολύωρη χρήση, είναι πιθανό το σώμα σου να αρχίζει να «φωνάζει» και αυτό οφείλεται στη λάθος στάση του σώματος.

Όλοι μας όταν καθόμαστε στο γραφείο καμπουριάζουμε. Αν και αυτή η στάση του σώματός μας εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή μας βολεύει, είναι λάθος και έχει επιπτώσεις. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι εκείνος ο ενοχλητικός πόνος στην πλάτη και στον αυχένα που σίγουρα έχεις νιώσει.

Υπάρχουν ορισμένες ασκήσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταπολεμήσεις αυτούς τους ενοχλητικούς πόνους και μάλιστα να απαλλαγείς από αυτούς μια και καλή. Η γυμναστική είναι πάντα μια εξαιρετική λύση γι' αυτά τα προβλήματα αν όμως δεν έχεις χρόνο και δεν προτίθεσαι να κάνεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με κοιλιακούς και ραχιαίους τότε σου έχουμε την καλύτερη λύση.

Μετά το μάθημα μέσω Zoom μπορείς να σηκωθείς από την καρέκλα του γραφείου σου και να ξεκινήσεις τις… διατάσεις. Ναι, σωστά διάβασες. Το stretching βοηθάει πάντα, πόσο μάλλον αν έχεις πιαστεί και πονάς. Αν λοιπόν πονάει ο αυχένας σου ακολούθησε τις ασκήσεις που θα βρεις στο παρακάτω video και το πρόβλημά σου λύθηκε!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved