Τρεις συνταγές για υγιεινά μπισκότα βρώμης που θα θες όλη τη μέρα

Εύκολα σνακ που θα σου λύσουν τα χέρια.

Έχεις πολλά μέσα στην καθημερινότητά σου. Το ξέρουμε και το ξέρεις. Κάθε φορά ξυπνάς και σκέφτεσαι όλα όσα έχεις στο πρόγραμμά σου. Και μόνο στη σκέψη είναι πολύ αγχωτικό η αλήθεια είναι. Ειδικά όταν σκέφτεσαι πόσος χρόνος χάνεται διαρκώς στο κάθε τι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Με τις πανελλήνιες έχεις πολύ διάβασμα. Αυτό τι σημαίνει; Ότι θα μείνεις πολλές ώρες πάνω από τον υπολογιστή, θα ανοιγοκλείνεις τα βιβλία και, τέλος πάντων, θα κουραστείς. Πολύ. Δε θέλουμε να χρυσώσουμε κάποιο χάπι, αλλά αυτό πρέπει να το σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα. Δουλεύεις και κοπιάζεις τώρα για να έχεις κάποιο όφελος στο τέλος του.

Σκέψου, λοιπόν, ότι όλες αυτές οι θυσίες κάποια στιγμή θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τα όνειρά σου. Μέχρι τότε, ωστόσο, πρέπει να βρεις τρόπους για να διευκολύνεις τη ζωή σου. Και τι πάει να πει αυτό; Σε μία πρώτη φάση, να φροντίσεις τη διατροφή σου.

Όταν κάνεις διαλείμματα, χρειάζεσαι σνακ. Η πείνα εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή θα σου χτυπήσει την πόρτα και εκείνη την ώρα πρέπει να είσαι έτοιμη. Να έχεις μερικά υγιεινά σνακ που θα τακτοποιήσουν το θέμα και θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Διαφορετικά, θα καταφύγεις σε ανθυγιεινές επιλογές.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, για μερικές συνταγές με μπισκότα βρώμης που φτιάχνονται πανεύκολα και είναι και πολύ γευστικά;

Δες το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια για να μάθεις πώς θα τις φτιάξεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved