Έτσι θα φτιάξεις τα γευστικότερα πατατάκια παρμεζάνας σε μόνο 30''

Αξίζει να το δοκιμάσεις.

Όλοι λατρεύουμε τα σνακ, ιδίως το τελευταίο διάστημα που βρισκόμαστε σπίτι και αποζητάμε γλυκές αλλά και αλμυρές λιχουδιές! Η παραμονή μας στο σπίτι όχι μόνο μας έκανε να τρώμε κάπως περισσότερο αλλά μας ώθησε και στις κουζίνες. Οι συνταγές που έχεις φτιάξει κατά τη διάρκεια του lockdown ξέρουμε όλοι πως είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά και λοιπόν σου έχουμε την καλύτερη συνταγή της ημέρας!

Τα chips αλλά και τα αλμυρά μπισκότα θα είναι πάντα μια καλή επιλογή για να συνοδεύσεις την ταινία του Netflix, ωστόσο πρέπει να σου πούμε πως δεν χρειάζεται πια να αγοράζεις τα συσκευασμένα προϊόντα αφού μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου εύκολα και γρήγορα.

Τα πατατάκια με αλάτι, ρίγανη ή ακόμη και με διάφορες γεύσεις όπως τα BBQ είναι όντως μέσα στις top επιλογές μας αλλά όντως, μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου κόβοντας λεπτές φέτες πατάτας μαγειρεύοντάς τες είτε στο τηγάνι, είτε στο φούρνο για μια πιο υγιεινή διατροφή.

Λοιπόν η σημερινή πρόταση είναι μια! Πατατάκια παρμεζάνας σε μόλις 30 δευτερόλεπτα! Αν λατρεύεις τα γαλακτοκομικά προϊόντα και η παρμεζάνα είναι το αγαπημένο σου τυρί, τότε σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις τα σπιτικά πατατάκια παρμεζάνας. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μικρό κομμάτι παρμεζάνας, ένα μικρό πυρίμαχο σκεύος με λαδόκολλα και ένα φούρνο μικροκυμάτων. Αν πάλι δεν έχεις φούρνο μικροκυμάτων μπορείς να ανάψεις την κουζίνα και να βάλεις το ταψί σου στο φούρνο. Η μόνη διαφορά είναι στον χρόνο ωστόσο δεν θα χρειαστείς περισσότερα από πέντε λεπτά.

Δες στο παρακάτω video πώς θα φτιάξεις εύκολα τα λαχταριστά πατατάκια παρμεζάνας:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved