Τι ασκήσεις να κάνεις για σμιλευμένους και σέξι ώμους

Μπορείς να τα καταφέρεις, αρκεί να ακολουθήσεις μία instructor.

Δε θα ξυπνάς κάθε μέρα με όρεξη να κάνεις γυμναστική. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτό είναι ανάλογα με τη διάθεσή σου την εκάστοτε στιγμή. Συνήθως, όταν έχεις πολλά πράγματα στο πρόγραμμά σου, τα κέφια σου για άθληση μπορεί να μη βρίσκονται και στα καλύτερά τους. Όμως, δε γίνεται πάντα μία κατάσταση να είναι ιδανική. Οπότε, τότε είναι που πρέπει να πιέσεις περισσότερο τον εαυτό σου για να μπεις σε πρόγραμμα.

Ας σκεφτούμε και πιο πρακτικά. Σε λίγο θα αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για την έλευση του καλοκαιριού. Ο καιρός θα «ανοίξει» και θα στοχεύσουμε προς πιο ελαφριά ρούχα, ενδεχομένως και αμάνικα. Για αυτήν την περίπτωση, η εικόνα σμιλευμένων και σέξι ώμων θα βοηθήσει στο να δείξει και το μπλουζάκι πιο ωραίο.

Στο βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια, λοιπόν, θα βρεις ακριβώς τις ασκήσεις που χρειάζεσαι για να το καταφέρεις. Σίγουρα οι ώμοι ανήκουν στις περιοχές του σώματος που δε γυμνάζονται και τόσο εύκολα ή ευχάριστα, αλλά, αν ακολουθήσεις αυτά που δείχνει η instructor, θα πετύχεις αυτό ακριβώς.

Πάτα play και άρχισε τη γυμναστική.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved