Αποτυχημένα ραντεβού και ερωτικά δράματα; Η Natasha Kay έχει λύσεις

Τι καλύτερο έχεις να δεις το απόγευμα;

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις σκεφτεί να εκμυστηρευτείς το ερωτικό σου δράμα σε κάποιον και ναι, η Natasha Kay είναι ο άνθρωπός σου. Στα vlogs της αναλύει τα δικά σου προβλήματα και δίνει λύσεις που εσύ δεν είχες σκεφτεί. Οι συμβουλές της είναι αναμφισβήτητα χρήσιμες και πίστεψέ μας έχει βοηθήσει πολλές από τις θαυμάστριες αλλά και τους θαυμαστές της. Αυτό άλλωστε φαίνεται από τα χιλιάδες views που μετράνε τα videos της.

Λοιπόν, είχες βγει ποτέ κάποιο ραντεβού που να απέτυχε παταγωδώς; Σίγουρα σου έρχεται κάτι στο μυαλό και αυτή τη στιγμή κρατιέσαι να μη γελάσεις, το ίδιο θα σου συμβεί μόλις δεις και το νέο vlog της αγαπημένης σου Natasha Kay.

Με αφορμή τη συνάντησή της με τη φίλη της και vloger Dat Lilly, δημοσίευσε το νέο της video στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube με τίτλο «Αποτυχημένα ραντεβού». Δεν χρειάζονται συστάσεις για αυτό, μπορείς να καταλάβεις ακριβώς τι συζητούν τα κορίτσια.

Δες το vlog της Natasha Kay εδώ:



Εν τω μεταξύ, είναι διπλό το… καλό, αφού και στο κανάλι της Dat Lilly θα βρεις ένα ολοκαίνουργιο vlog στο οποίο τα κορίτσια λύνουν τα ερωτικά… δράματα των θαυμαστών τους. Αυτά τα videos σίγουρα θα σου φτιάξουν το κέφι και γιατί όχι, θα σε κάνουν αν στείλεις στα κορίτσια και τις δικές σου εμπειρίες.

Δες το vlog της Dat Lilly εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved