Video: Δες πώς θα κάνεις space buns σε λιγότερο από δέκα λεπτά

Ένα πανεύκολο χτένισμα που είναι super hot το 2021!

Οι τάσεις στα χτενίσματα για το 2021 «φωνάζουν» απλότητα. Αυτήν τη χρονιά, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι πολύπλοκο ή εξεζητημένο στα μαλλιά σου. Αρκεί μόνο να τα φροντίζεις σωστά και να τα χτενίζεις απλά και όμορφα.

Ναι, το 2021 δε χρειάζεται να πειραματίζεσαι με έντονες μπούκλες ή περίτεχνους κότσους, γιατί – ας μη λέμε ψέματα- ποιος θα τα δει; Ακόμα μένουμε σπίτι και η καθημερινότητά μας περιστρέφεται γύρω από έναν υπολογιστή, με τηλεκπαίδευση και zoom calls με τις φίλες μας.

Υπάρχουν, ωστόσο, χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις cool, στυλάτη και περιποιημένη χωρίς κανέναν κόπο. Ένα από αυτά είναι τα space buns. Μιλάμε για τα γνωστά σε όλες μας «κεφτεδάκια». Τους δύο κότσους που πιάνουμε ψηλά στο κεφάλι μας. Εσύ ακόμα να δοκιμάσεις αυτό το hairstyle;

Αν μέχρι σήμερα δεν το έχεις τολμήσει, ήρθε η ώρα να το κάνεις. Είναι πανεύκολο, γρήγορο και θα σου χαρίσει τα πιο κολακευτικά σχόλια ever. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις αναλυτικά πώς μπορείς να κάνεις μόνη σου space buns σε λιγότερο από 10 λεπτά και κυριολεκτικά να είσαι άλλος άνθρωπος.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Χτενίζεις καλά τα μαλλιά σου, κάνεις χωρίστρα στη μέση και πιάνεις σε δύο «κεφτεδάκια» το κάθε μέρος της χωρίστρας. Δημιουργείς, δηλαδή, δύο κότσους ψηλά στο κεφάλι, τους σταθεροποιείς με λαστιχάκι και τσιμπιδάκια και… είσαι πανέτοιμη! Καθόλου δύσκολο, δε συμφωνείς; Πάτα τώρα το play να δεις με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία και ρίξε και μια ματιά στην gallery για να δεις κι άλλα χτενίσματα με space buns.



Cover photo: @thenatalielangford

Διάβασε ακόμα: Shopping guide: 8 κρέμες προσώπου με χρώμα για ενυδάτωση και ελαφριά κάλυψη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved