Το πρόγραμμα γυμναστικής που μπορείς να κάνεις ακόμα και όταν έχεις περίοδο

Ναι, μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο.

Η κάθε κοπέλα περνάει διαφορετικά τις ημέρες της περιόδου. Το σύνηθες φαινόμενο είναι να υπάρχει κάποιος πόνος. Το μέγεθος αυτού και η διάρκεια βρίσκονται καθαρά στα δεδομένα της εκάστοτε κοπέλας. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, όμως, ο πόνος κρατάει περίπου μέχρι τη δεύτερη μέρα και από εκεί και πέρα μετράς απλώς αντίστροφα να τελειώσει η όλη διαδικασία.

Εκείνες, λοιπόν, τις ημέρες, δε χρειάζεται να σταματήσεις ό,τι κάνεις και να κάθεσαι μονίμως στο κρεβάτι, φοβούμενη την παραμικρή κίνηση. Αν είσαι τύπος που ασχολείται με τη γυμναστική, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις διάλειμμα όσο διαρκεί η περίοδός σου γιατί δεν μπορείς να τα συνδυάσεις.

Το θέμα είναι να βρεις ένα πρόγραμμα που να κατανοεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι και να σε κρατάει σε εγρήγορση. Να μπορείς, δηλαδή, να συνεχίσεις κανονικά, αλλά με μερικές τροποποιήσεις.

Στον λογαριασμό της Daniela Suarez στο YouTube υπάρχει ακριβώς αυτό. Ένα βίντεο που παρουσιάζει ένα 14λεπτο πρόγραμμα ασκήσεων για τις ημέρες της περιόδου. Είναι χαμηλής έντασης, δεν περιλαμβάνει έντονες κινήσεις και σε κάθε περίπτωση λαμβάνει υπόψιν ακριβώς το πώς νιώθεις.

Πάτα play στη συνέχεια για να το δοκιμάσεις. Γρήγορο, εύκολο και πρακτικό.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved