Σε πονάει η πλάτη σου; Κάνε αυτό πρόγραμμα γυμναστικής

Όταν κάθεσαι πολλές ώρες στην καρέκλα του γραφείου, οι πόνος στη μέση και στον αυχένα είναι συχνά φαινόμενα.

Κάθεσαι πολλές ώρες σε μία καρέκλα. Λογικό είναι, άλλωστε, αφού έχεις πολύ διάβασμα και γενικά ασχολείσαι αρκετές ώρες με τον υπολογιστή. Το γραφείο είναι ίσως το αγαπημένο σημείο του σπιτιού σου ή, αν όχι το αγαπημένο, αυτό στο οποίο θα βρίσκεσαι σχεδόν όλη μέρα. Η καθιστική ζωή, όμως, έχει αποτελέσματα που καθόλου δε σε βρίσκουν σύμφωνη.

Η κακή στάση του σώματος είναι ένας πολύ συνηθισμένος λόγος για την πρόκληση πόνου στην πλάτη ή στον αυχένα. Και κάτι που δεν πρέπει να αφήνεις στην τύχη του, καθώς μπορεί να σου δημιουργήσει ακόμα και χρόνια προβλήματα. Τι πρέπει να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις;

Αρχικά, πρέπει να προσέχεις τη στάση του κορμού σου. Πολύ συχνά καμπουριάζουμε για πολλή ώρα πάνω από τον υπολογιστή φθείροντας τον κορμό, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφευχθεί. Τα συχνά διαλείμματα για ένα γρήγορο περπάτημα θα σε βοηθήσουν επίσης την κατάσταση, ενώ ένα γρήγορο πρόγραμμα γυμναστικής θα κάνει stretching και θα προσφέρει ενδυνάμωση.

Το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια προσφέρει ακριβώς αυτό και με τις πρώτες ήδη προσθήκες στο πρόγραμμά σου θα δεις διαφορά.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved