Με αυτά τα tips οι ζωγραφιές σου θα φτάσουν σε άλλο level (+vid)

Αν αγαπάς τη ζωγραφική τότε αυτό το video θα σου λύσει τα χέρια.

Όσο μένεις σπίτι έχεις βρει πολλές νέες ασχολίες, με τις οποίες τελικά θα καταπιαστείς και μετά την καραντίνα. Ένα από τα πιο όμορφα χόμπι είναι η ζωγραφική και όλες ξέρουμε πως σου αρέσει να δημιουργείς όμορφους πίνακες και να γεμίζεις το μπλοκ σου με χρώματα και υπέροχα σχέδια.

Στο Tik- Tok, κυρίως κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, είχαν κυκλοφορήσει πολλά videos στα οποία πολλοί χρήστες της εφαρμογής μπορούσαν να βρουν tips και hacks ζωγραφικής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των παραπάνω αποτελεί και η Μαίρη Συνατσάκη η οποία αν θυμάσαι καλά είχε ανεβάσει ένα vlog με…εύκολα σχέδια ψευδαισθήσεων.



Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα να εξελίξεις το ταλέντο σου, εύκολα και γρήγορα με απλούς τρόπους ούτως ώστε να φαίνονται τα έργα σου, επαγγελματικά! Αν είσαι καλή στα… τοπία και λατρεύεις τα ακριλικά χρώματα, τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο.

Στο παρακάτω video θα βρεις τεχνικές και hacks που πραγματικά θα σε εντυπωσιάσουν. Θα χρειαστείς πινέλα, ακρυλικά χρώματα, έναν πίνακα από καμβά ή ακόμη και ένα μπλοκ ζωγραφικής.

Δες το video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved