Έχεις κοντά μαλλιά; Έτσι θα κάνεις τέλειους κυματισμούς χωρίς εργαλεία θερμότητας

Τα μυστικά για υπέροχα wavy hair!

Τα κοντά μαλλιά είναι η τελευταία λέξη της μόδας για το 2021. Ξεκίνησαν να μας απασχολούν έντονα το 2020 και φέτος θα τα βλέπουμε παντού. Αυτό σημαίνει πως αν έχεις καρέ κούρεμα, είσαι το απόλυτο girl crush. Ξέρω, όμως, πως υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει.

Πιστεύεις πως επειδή είναι τόσο κοντά τα μαλλιά σου ο μόνος τρόπος να κάνεις μπούκλες είναι να χρησιμοποιήσεις θερμαντικά εργαλεία. Να πάρεις την πρέσα ισιώματος ή το ψαλίδι και να ξεκινήσεις να τυλίγεις τούφες. Έχεις την εντύπωση πως δεν μπορείς πια να πιάσεις τα μαλλιά σου σε πλεξούδες που θα σου έφερναν ένα κυματιστό αποτέλεσμα με φυσικό τρόπο. Το ξέρεις, όμως, πως κάνεις μεγάλο λάθος;

Ναι, μπορείς να κάνεις wavy hair look χωρίς να χρησιμοποιήσεις κανένα εργαλείο hairstyling. Χωρίς το παραμικρό ίχνος θερμότητας, αλλά και χωρίς να κάνεις πλεξούδες. Αυτό σημαίνει πως δε θα ταλαιπωρήσεις και τα μαλλιά σου με τις υψηλές θερμοκρασίες και δη τις άκρες τους. Γιατί, αν δεν το γνωρίζεις, οι υψηλές θερμοκρασίες των εργαλείων hairstyling αφυδατώνουν την τρίχα, την καταστρέφουν και προκαλούν μάλιστα ψαλίδα.

Στο θέμα μας τώρα… Αναρωτιέσαι πώς θα κάνεις no heat waves στα μαλλιά σου; Πάτα το play στο παρακάτω βίντεο και θα δεις όλα τα βήματα. Στα εξηγούμε κι εμείς αναλυτικά, όμως, στην παρακάτω gallery. Για δες!



Cover photo: @taylor_hill

Διάβασε ακόμα: 10 πανεύκολα nail art για εσένα που έχεις κοντά νύχια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved