Τόσο καιρό τρως λάθος την tortilla σου! Tο viral hack του Tik- Tok θα σε σώσει

Το hack του Tik-Tok μόλις σου έλυσε ένα αιώνιο πρόβλημα!

Οι τάσεις στα social media ξέρεις πολύ καλά πως έρχονται και φεύγουν πολύ γρήγορα, ωστόσο αυτές τις ημέρες ένα hack στην πλατφόρμα του Tik- Tok ήρθε για να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου! Ο λόγος για ένα πανέξυπνο trick που αναπαράγεται ολοένα και περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατατάσσεται στα food hacks.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από ένα τέτοιο video έχεις γλυτώσει από ταλαιπωρία, σήμερα λοιπόν θα δεις πώς να φτιάξεις σωστά την tortilla σου.

Μέσα από το video των 60 δευτερολέπτων πολλοί χρήστες της εφαρμογής βρήκαν τη λύση που έψαχναν και το μόνο που πρέπει να κάνεις, όσο αστείο κι αν σου φαίνεται τώρα, είναι να τραβήξεις μια ευθεία γραμμή από το μέσο της tortilla σου μέχρι την άκρη της με ένα μαχαίρι. Θεωρητικά αυτή η τομή θα σε βοηθήσει να τυλίξεις την tortilla σου χωρίς να φύγει κανένα από τα υλικά σου, πρακτικά, αυτή η τομή θα σου λύσει τα χέρια!

To concept είναι απλό! Αφού κάνεις το παραπάνω πρώτο βήμα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χωρίσεις την tortilla σου σε τέσσερα νοητά κομμάτια. Σε κάθε ένα από αυτά θα μοιράσεις τα υλικά σου. Πρόσθεσε καλαμπόκι σε κάθε τμήμα της, κοτόπουλο στο ένα τεταρτημόριο, μπέικον στο άλλο και ούτω καθεξής.



Το μυστικό είναι να τοποθετήσεις τη γαρνιτούρα σε ένα λεπτό στρώμα ώστε να διπλώσεις ομοιόμορφα την tortilla σου. Αυτό, εκτός από το ότι δεν θα φεύγουν τα υλικά σου, διασφαλίζει ότι σε κάθε δαγκωνιά θα τα απολαμβάνεις όλα. Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά και ίσως να σου φαίνεται πιο δύσκολο από ό,τι είναι πραγματικά, δες το παρακάτω video και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved