Γυμναστική στο σπίτι: Πώς θα απολυμάνεις τα όργανα που χρησιμοποιείς

Χρειάζεσαι μόνο υλικά που έχεις στο σπίτι σου.

Αν πήγαινες σε κάποιο γυμναστήριο πριν την όλη κατάσταση με τον κορονοϊό, το πιο πιθανό είναι ότι ήδη από την πρώτη καραντίνα επιδόθηκες σε κάποιας μορφής άθληση στο σπίτι. Φυσικά, δεν είναι το ίδιο πράγμα, εκτός κι αν έχεις ακριβώς τα όργανα του γυμναστηρίου, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι και βοηθήματα που θα σου λύσουν τα χέρια -και που, λογικά, το έχουν κάνει ήδη-.

Κατά πάσα πιθανότητα, ένα στρώμα γυμναστικής σίγουρα έχεις κάπου εκεί δίπλα. Είναι αυτό που διευκολύνει διάφορους τύπους γυμναστικής, αφού μπορείς να κάνεις yoga, pilates ή και μεμονωμένες ασκήσεις, όπως κοιλιακούς και push-ups.

Από την άλλη, μπορεί να έχεις βαράκια ή ιμάντες ή οτιδήποτε γυμνάζει με κάποιον τρόπο τις μυϊκές ομάδες του σώματός σου. Και όλα καλά μέχρι εδώ.

Το ξέρεις, όμως, ότι παρόλο που αυτά βρίσκονται μόνο στο σπίτι πρέπει να τα καθαρίζεις και να τα απολυμαίνεις από μικρόβια; Το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια σού δείχνει πώς θα το κάνεις. Τι χρειάζεσαι; Νερό, σαπούνι για τα πιάτα και έλαιο τεϊόδεντρου. Τα προσθέτεις όλα μέσα σε ένα μπουκαλάκι spray και έχεις ακριβώς αυτό που ζητάς.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved