Είσαι έτοιμη να δεις το νέο σπίτι της mairiboo; Στο νέο vlog τα δείχνει όλα

Αυτό σίγουρα θέλεις να το δεις.

Η Μαίρη Συνατσάκη αγαπά τις αλλαγές και το έχουμε καταλάβει, βέβαια πρέπει να παραδεχθείς πως έχει εξαιρετικό γούστο και αναφερόμαστε στη διακόσμηση του σπιτιού της. Μέσα από τα vlog της αλλά και τα post της στο Instagram έχει ρίξει σίγουρα κλεφτές ματιές στο υπέροχο καθιστικό της.

Λοιπόν, αυτά που ήξερες θα πρέπει να τα ξεχάσεις. Τι κι αν έχεις λατρέψει τον τοίχο με τα υπέροχα χρώματα και εκείνο το εξαιρετικό μεταλλικό έπιπλο με τα όμορφα διακοσμητικά, αυτά έφυγαν και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε!

Μέσα από το νέο της vlog η Μαίρη αποφάσισε να ανακοινώσει, αλλά και να δείξει τη διαδικασία της μετακόμισής της. Φαίνεται πως ένας κύκλος… έκλεισε και ήρθε η ώρα να ανανεωθεί πλήρως! Στο vlog της μας έδειξε το πακετάρισμα αλλά και όλες τις φίλες της που βοήθησαν στη μετακόμιση. Αλήθεια έχεις κάνει ποτέ μετακόμιση; Είναι όντως μια δύσκολη διαδικασία!



Βέβαια, το vlog της μοιράζεται σε δύο κομμάτια και πρόκειται να βγάλει και άλλα videos από το νέο σπίτι, οπότε αν έχεις στο μυαλό σου να μπεις στη διαδικασία της μετακόμισης μετά το σχολείο πρέπει σίγουρα να δεις πώς οργανώθηκε η Μαίρη και πώς θα είναι η όλη κατάσταση στο… βομβαρδισμένο σπίτι!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved