10 «yummy» γλυκά που πρέπει να ετοιμάσεις πριν έρθουν τα Χριστούγεννα

Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς γλυκά;

Τι κάνει τα Χριστούγεννα μαγικά; Ένας συνδυασμός μουσικών, με αρώματα σοκολάτα, δώρα και σίγουρα πολλά γλυκά! Αυτά έρχονται στο μυαλό όλων μας όταν σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα.

Μιας και θα υποδεχθείς τα Χριστούγεννα με την οικογένειά σου στο σπίτι και στο ίδιο τραπέζι, τι θα έλεγες να τους προσφέρεις το πιο γευστικό γλυκό για αυτήν την περίοδο; Η αλήθεια είναι ότι οι επιλογές είναι πολλές και αφού θα είσαι σπίτι έχεις απεριόριστο χρόνο να δοκιμάσεις τις… ζαχαροπλαστικές σου ικανότητες.

Διάβασε επίσης: Κουραμπιέδες- Μελομακάρονα: Ήρθε η ώρα να μάθεις την ιστορία πίσω τα διάσημα γιορτινά γλυκά

Έχεις ξαναφτιάξει Χριστουγεννιάτικο σπίτι από μπισκότα και ζαχαρωτά; Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζει αρκεί να έχεις όσα από τα υλικά χρειάζεσαι και να… οργανωθείς σωστά. Μια ακόμη εύκολη λύση αλλά και πολύ γευστική είναι τα ζαχαρωτά, γνωστά και ως marshmallows, βουτηγμένα σε σοκολάτα. Αυτό σίγουρα θα το δοκιμάσουμε και εμείς. Μη ξεχνάς επίσης ότι τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με τις πιο ωραίες ζεστές σοκολάτες, με μπόλικη σαντιγί!

Μέχρι να έρθει λοιπόν ο Άγιος Βασίλης, έχεις χρόνο να δοκιμάσεις μερικά από τα must γλυκά των Χριστουγέννων και σίγουρα θα μας ευχαριστείς μετά από αυτό. Στο παρακάτω video θα δεις τα βήματα για να φτιάξεις τα πιο... yummy γλυκά και γιατί όχι, μπορείς να πάρεις ιδέες για να φτιάξεις τα δικά σου.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved