Αλεξανδρινά: Πώς θα φτιάξεις τα κλασικά κόκκινα λουλούδια με χαρτί

Είναι πανέμορφα και τα βλέπεις παντού.

Οι στολισμοί που φέρνουν μαζί τους τα Χριστούγεννα είναι πολλοί. Τόσοι που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις στο σπίτι. Αρχικά, είναι το δέντρο που έχει και μία διαδικασία να ακολουθήσεις. Ανοίγεις τα κλαδιά, διαλέγεις τις μπάλες με τις οποίες θα το στολίσεις, τοποθετείς τα φωτιά, ίσως και καμία γιρλάντα και στο γενικό ολοκληρώνεται η κατάσταση.

Υπάρχουν ομοιώματα με τον Άγιο Βασίλη, τους ταράνδους, τους νάνους, κλπ. Αυτό, όμως, που κυριαρχεί όχι μόνο στα σπίτια αλλά ακόμα και στους δρόμους ή και σε εξωτερικούς χώρους είναι τα μεγάλα κόκκινα λουλούδια που αποτελούν τη βασική διακόσμηση της εποχής: τα Αλεξανδρινά.

Εννοείται ότι υπάρχουν σε φυσικά λουλούδια, όμως, αφού αυτά χρειάζονται περιποίηση και ενασχόληση μαζί τους, εμείς σου προτείνουμε έναν τρόπο να τα φτιάξεις χρησιμοποιώντας χαρτί. Έτσι και θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις πειραματισμούς και θα έχεις και ένα décor που θα κρατήσει όσο το θες εσύ στο δωμάτιό σου. Τα Αλεξανδρινά είναι, άλλωστε, πανέμορφα λουλούδια ανεξάρτητα από την εποχή.

Το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια θα σε κατατοπίσει πλήρως σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved