Ξέρεις τι είναι το γλυκό «Dorayaki» που κάνει θραύση στο Tik- Tok;

Αν σου αρέσουν τα pancakes αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου.

Αυτό είναι σίγουρα κάτι εντελώς καινούριο που σιγά- σιγά γνωρίζει ο κόσμος του Tik- Tok και πρέπει να το μάθεις. Αν αγαπάς τα pancakes και τις τηγανίτες, τότε θα λατρέψεις το Dorayaki.

Αρχικά να σου πούμε ότι μιλάμε για ένα γλυκό Ιαπωνικής προέλευσης. Φυσικά μπορείς να πάρεις την αρχική συνταγή και να την προσαρμόσεις στις γεύσεις σου, ωστόσο, πρέπει να δοκιμάσεις έστω και για μια φορά την συνταγή αυτή.

Το Dorayaki είναι ένα Ιαπωνικό pancake, θα μπορούσε τουλάχιστον να χαρακτηριστεί και έτσι. Αυτές οι δύο στρώσεις… αφράτης τηγανίτας με μια γέμιση στο κέντρο κάνει θραύση στο Tik- Tok με περισσότερους από 24Μ χρήστες να αναζητούν το hashtag #dorayaki.

Το πρωτότυπο Ιαπωνικό γλυκό θέλει σαν γέμιση μια γλυκιά πάστα κόκκινου φασολιού και πρόκειται για το πιο δημοφιλές γλυκό της χώρας. Λέγεται πως το όνομά τους προέρχεται από το μουσικό όργανο «dora» μιας και έχουν παρόμοιο σχήμα, ενώ «yaki» σημαίνει ψητό. Η συνταγή δεν απέχει ιδιαίτερα από εκείνη των pancakes, βασική διαφορά τους όμως είναι ότι θα χρειαστείς Anko, σε απλά Ελληνικά, κόκκινη πάστα φασολιών.

Δες στο παρακάτω video τη συνταγή.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved