Αυτό το βίντεο έχει 7 δισεκατομμύρια προβολές και δε βγάζει κανένα νόημα

Ξεχάσαμε να σου πούμε ότι είναι το βίντεο με τα περισσότερα views ever.

Ok, ναι. Έχουν δει πολλά τα μάτια μας στο YouTube όσα χρόνια βρίσκεται εν ενεργεία. Από εντυπωσιακά video clip τραγουδιστών και τρέιλερ ταινιών μέχρι καθημερινές στιγμές ανθρώπων και κάποια πιο τρολ αποτελέσματα. Για τον καθένα μπορεί αυτό το τρολ να είναι κάτι άλλο, αλλά κάποιες στιγμές όπως αυτήν μένουμε να απορούμε πώς είναι δυνατόν ένα βίντεο να έχει συγκεντρώσει 7 δισεκατομμύρια views χωρίς ιδιαίτερα προφανή αιτία.

Το βίντεο για το οποίο σου μιλάμε σήμερα λέγεται Baby Shark Dance και ουσιαστικά περιλαμβάνει μερικά αξιολάτρευτα κατά τα λοιπά παιδάκια που τραγουδάνε με φόντο στη λογική των κινουμένων σχεδίων. Το ίδιο το τραγούδι, δε, χρονολογείται αρκετά πιο πίσω, γύρω στα 1970s στην Αμερική και λέγεται ότι η έμπνευση για αυτό ήρθε όταν ο Steven Spielberg κυκλοφόρησε τα Σαγόνια του Καρχαρία το 1975 (σ.σ. Λίγο κόντρα σκέψη, αλλά υπονοείται ότι οι καρχαρίες ξαφνικά έγιναν μόδα).




Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι τόσο γνωστό που εμφανίζεται μέχρι και στις πιο διάσημες του πλανήτη, με τη Sophie Turner να συμμετέχει σε μία από αυτές το 2018, να πιάνει το μικρόφωνο και μοιράζει άφθονες στιγμές γέλιου -εμείς θαυμάσαμε, παράλληλα, την πολύ ωραία της φωνή. Η αλήθεια να λέγεται-.




Εν πάση περιπτώσει, γλυκούλι βίντεο, αλλά τα 7 δις παραμένουν πολλά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved