Τι τραγικό συνέβη στη Μαίρη Συνατσάκη; Η αποκάλυψή της στο νέο της vlog

Ο χειρότερος φόβος όλων μας!

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα πρόσωπο που είναι αρκετά ενεργό στα social media. Ανεβάζει διαρκώς insta stories, posts και vlogs στο YouTube, ωστόσο κάτι τραγικό της συνέβη την περασμένη εβδομάδα και μόλις το ανακοίνωσε στο κανάλι της.

Αν και μας έχει συνηθίσει σε μια διαρκή ενημέρωση, η Μαίρη αυτή την εβδομάδα απουσίαζε από το καθιερωμένο ραντεβού με τους διαδικτυακούς της φίλους και αυτό άφησε πολλούς followers να αναρωτιούνται. Πολλές φορές τυχαίνουν απρόοπτα και η mairiboo ίσως καθυστερεί να ανεβάσει ένα video, ωστόσο ποστάρει μερικές ημέρες μετά και όλα βαίνουν καλώς. Αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο απλά τα πράγματα μιας και κάτι τρομακτικό της συνέβη, κάτι που ούτε θα μας περνούσε από το μυαλό.

Όπως αποκάλυψε στο νέο της vlog με τίτλο «Αλλά όλα καλά θα πάνε…» διέρρηξαν το σπίτι της. Κι όμως! Ο χειρότερος εφιάλτης όλων μας έγινε πραγματικότητα σε εκείνη. Γύρισε στο σπίτι μαζί με τη φίλη της τη Σού και το βρήκε βομβαρδισμένο.

Στο vlog της θα δεις όλες τις λεπτομέρειες, υπάρχει μάλιστα και στιγμιότυπο στο οποίο δείχνει πώς ήταν το σπίτι της μετά την ληστεία. Σίγουρα το συναίσθημά της δε συγκρίνεται με τίποτα άλλο αλλά θα ακούσεις τη Μαίρη να σου λέει πώς διαχειρίστηκε όλο αυτό που συνέβη, βλέποντας θετικά την κατάσταση.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved