Halloween DIY: Μεταμφιέσου μόνη σου στην πιο cool Harley Quinn

Για να πειραματιστείς με τον αγαπημένο σου χαρακτήρα.

Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο χαρακτήρας της Harley Quinn στη μεγάλη οθόνη, μπορούσες να καταλάβεις ότι θα έμεινε. Η Margot Robbie έκανε εξαιρετική δουλειά στην απόδοση της (αντι-) ηρωίδας της και ακόμα κι αυτοί που δεν ενθουσιάστηκαν με την ταινία, λάτρεψαν την Quinn. Η ηθοποιός έκανε cool τον ρόλο της μέσα στις όποιες αντιφάσεις του και μέχρι σήμερα παραμένει αυτό που όλοι περιμένουν όταν ακούνε περί DC.

Στην παρούσα φάση, βέβαια, συμβαίνει και κάτι άλλο. Διανύουμε περίοδο Halloween. Μπορεί να μην είναι κάτι που γιορτάζουμε ιδιαίτερα στην Ελλάδα, αλλά η όλη διαδικασία της μεταμφίεσης είναι διασκεδαστική, ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας. Σκέψου το αλλιώς. Τόσο που βρίσκεσαι μέσα στο σπίτι είναι κι ένας τρόπος να περάσεις διαφορετικά την ώρα σου με τις φίλες του.

Επιλογές υπάρχουν γενικά διάφορες, ωστόσο κι επειδή ξέρουμε την αγάπη σου για τη Harley, βρήκαμε δύο βίντεο στο YouTube που σου περιγράφουν τον δικό τους τρόπο για να ντυθείς στην αγαπημένη σου ηρωίδα.

Μπορείς, οπότε, να πεις στην κολλητή σου να έρθει στο σπίτι -γιατί για έξω δεν είναι και πολύ- με τη δική της αμφίεση και να κάνετε το δικό σας πριβέ πάρτι.





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved