4 γεύσεις Donut που είναι πραγματικά από άλλον πλανήτη

Εντάξει, η τέχνη των donuts έχει πάει σε άλλο level.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα κουτί, γεμάτο λαχταριστά, με επικάλυψη σοκολάτας, Donuts. Και σε ποιον δεν αρέσουν; Γεμιστά, με επικάλυψη, με μπισκότα, με ζάχαρη και κανέλα, ό,τι πραγματικά βάλεις στο μυαλό σου μπορεί να υπάρχει σε Donut και αυτό δεν είναι μια ακόμη υπερβολή αλλά πραγματικότητα. Υπάρχουν ωστόσο κάποια Dunats, που δεν γνώριζες καν την ύπαρξή τους και πίστεψέ μας, είναι από άλλον πλανήτη!

Κι όμως, πρέπει να ξεχάσεις τα ντεμοντέ, παραδοσιακά Donuts και να αφήσεις τη φαντασία σου να δουλέψει. Υπάρχουν καυτερά Donuts, μπλε, κρυμμένα μέσα σε λεμόνι, αλλά και με φυστικοβούτυρο που αλήθεια, πρέπει να δοκιμάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα γευστικά ταξίδια είναι τα καλύτερα, για αυτό σου έχουμε 5 Donuts που δεν θα πιστεύεις ότι υπάρχουν.

1.Peanut Butter & Blackberry Jam Donut
Τι καλύτερο από ένα Donut με επικάλυψη φυστικοβούτυρο και στο εσωτερικό του μαρμελάδα blackberry; Να ξέρεις ότι αυτό το Donut κάνει θραύση στην Νέα Υόρκη.



2.Ring Of Fire Donut
Για να λέμε και την αλήθεια μας, δεν είμαστε σίγουρες αν θα τολμούσαμε μια δαγκωνιά από δαύτο. Αυτό το Donut είναι σίγουρα για τολμηρούς. Μια Αμερικανική επιχείρηση έχει παρουσιάσει τα αλμυρά Donuts και έχουν κάνει θραύση. Πολλοί επισκέπτονται το «Voodoo Doughut» στο Portland για αυτό το καυτερό Donut.

https://www.instagram.com/p/B_zp0AznD3p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3.Blue Sky Donut
Αν είσαι fan της σειράς «Breaking Bad» τότε αυτή είναι η γεύση σου. Το κατάστημα «Rebel Donut» στο Νέο Μεξικό δημιούργησε ένα Donut εμπνευσμένο από τη σειρά. Το χαρακτηριστικό αυτού του Donut είναι φυσικά τα κομματάκια ζάχαρης που παρομοιάζονται με κρυστάλλους μεθαμφεταμίνης.




4.Mochi Donuts
Αυτό είναι σίγουρα το νέο trend των Donuts και μπορείς το δοκιμάσεις φτιάχνοντάς το εύκολα στο σπίτι. Είναι ξεχωριστό και ιδιαίτερο μιας και δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα Donuts. Φτιάχνεται από αλεύρι ρυζιού και είναι αφράτο όσες μέρες κι αν μείνει στο ψυγείο, εντάξει μην το αφήσεις καμιά βδομάδα όμως. Μπορεί να βάλεις ό,τι επικάλυψη θέλεις και φυσικά μπορείς να το πας σε άλλο level και να βάλεις και ό,τι γέμιση λιγουρευτείς.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved