Μπορείς να φτιάξεις από χαρτί ένα τέλειο πορτατίφ; Ναι και είναι super!

Εντάξει λοιπόν, αυτό είναι το επόμενο πορτατίφ για το δωμάτιό σου.

Και να μας το έλεγες, δε θα σε πιστεύαμε! Είναι γεγονός ότι αν έχεις φαντασία και αν «πιάνουν τα χέρια» σου μπορείς να κάνεις τρελά πράγματα! Τα DIY videos είναι τα αγαπημένα μας, γιατί, εδώ που τα λέμε και ποιος δε θέλει λίγη έμπνευση; Ε λοιπόν βρήκαμε πώς θα διακοσμήσεις το κομοδίνο σου ή ακόμη και το γραφείο σου με τον πιο παράξενο αλλά και cool τρόπο.

Φαντάσου ένα πορτατίφ φτιαγμένο από... χαρτί. Ναι, στην πρώτη σκέψη η ιδέα ίσως και να μη σε ενθουσιάζει, παρ' όλα αυτά μόλις δεις το DIY video που σου βρήκαμε θα ενθουσιαστείς όσο ενθουσιαστήκαμε και εμείς.

Μπορείς να φτιάξεις σχεδόν τα πάντα με χαρτί, από chic διακοσμητικά για το δωμάτιό σου, μέχρι και ένα επιτραπέζιο φωτιστικό για το γραφείο σου. Είναι πανεύκολο και δε θα πιστεύεις στα μάτια σου! Η αλήθεια είναι ότι ξεπερνά κάθε προσδοκία μας και όντως, είναι ένα από τα πιο super πορτατίφ που έχουμε δει ποτέ.

Στο παρακάτω video θα δεις όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις και τα μόνα που θα χρειαστείς είναι χαρτί, κόλλα, δύο μικρά σιδεράκια και ένα καλώδιο ειδικό για να τοποθετήσεις τη λάμπα σου, όταν πια η κατασκευή σου θα είναι έτοιμη. Τι λες, αξίζει μια προσπάθεια;

Δες το video εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved