Natasha Kay: Μάθαμε ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί

Έχει άψογο σώμα και σίγουρα πρέπει να ακολουθήσεις τις συμβουλές που σου δίνει στο νέο της vlog.

Στο σημερινό vlog της η Natasha Kay είχε το καλύτερο θέμα! Παρέα με την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη και τα Fitness ετοίμασαν μια λίστα «σωστής συμπεριφοράς». Ποιο είναι το μυστικό για ένα άψογο κορμί; Αν αναρωτιέσαι ήδη και θέλεις να φτιάξεις το τέλειο σώμα όπως η Natasha Kay, τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο.

Υπάρχουν κάποια μυστικά που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς και αν τα ακολουθήσεις πιστά τότε όλα θα σου φαίνονται παιχνιδάκι. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να φτιάξεις το πρόγραμμα του ύπνου σου! Η Natasha όπως αποκάλυψε έχει μια κακή συνήθεια, δεν κοιμάται σωστές ώρες. Λοιπόν, αν θέλεις το σώμα σου να «ξυπνήσει» εσύ απλά θα πρέπει να... κοιμηθείς. Άσε που όσο μένεις ξύπνια μέχρι αργά όλο και κάποιο σνακ θα τσιμπολογήσεις, αυτό είναι κάτι που σίγουρα δε το θέλουμε.

Η σωστή διατροφή είναι το κλειδί για όλα. Ένα σωστό πρωινό θα σου προσφέρει ενέργεια όλη την ημέρα και ναι, πρέπει να βάλεις στη διατροφή σου τα φρούτα και τα λαχανικά. Μη ξεχνάς φυσικά το νερό! Τα ανθρακούχα ποτά θα φέρουν αντίθετο αποτέλεσμα στο σώμα σου από εκείνο που επιθυμείς, οπότε καλύτερα να τα ελαττώσεις ASAP.

Το σημαντικότερο βέβαια το αφήσαμε για το τέλος και μάντεψε ποιο είναι! Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στη γυμναστική σου ρουτίνα. Το περπάτημα είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Το πρόγραμμα γυμναστικής βέβαια της Natasha Kay είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της, στο vlog της πάντως θα δεις κάποιες ασκήσεις που σίγουρα θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες. Πάτα λοιπόν το play, φόρεσε τις φόρμες σου και ξεκίνα τις διατάσεις.

Δες το vlog της εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved