Το video που θα σου δείξει ακριβώς πώς είναι ο ιός του Covid-19

Μήπως όλοι πρέπει να προσέξουμε λίγο περισσότερο;

Πόσο πραγματικά προσέχεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη και είναι στο χέρι μας η προστασία τους. Έπειτα από τα νέα μέτρα που επιβάλουν τη μάσκα σε χώρους με πολύ κόσμο αλλά και την προσοχή σου στις στενές επαφές-όπως αγκαλιές και χειραψίες- πρέπει όλοι να προσέχουμε λίγο παραπάνω. Ακόμη κι αν δεν έχεις καταλάβει πόσο σοβαρό είναι το ζήτημα του κορονοϊού και της διασποράς του, μια νέα διαφήμιση ήρθε να μας ταρακουνήσει... για τα καλά.

Η κυβέρνηση της Σκωτίας αποφάσισε να μη κρύψει την αλήθεια και έβγαλε ένα διαφημιστικό σποτάκι το οποίο είναι γροθιά στο στομάχι. Μια νεαρή γυναίκα επισκέπτεται τον παππού της, εκείνο όμως που δεν υπολογίζει είναι η έξοδός της το προηγούμενο βράδυ.

Στο διαφημιστικό σποτάκι θα δεις την κοπέλα με κάποια... πράσινα σημάδια, τα οποία καταλαβαίνεις δεν είναι άλλα από τα «σημάδια» του Covid-19. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά ότι μετά από μια έξοδό σου και μια συναναστροφή με αγαπημένους σου φίλους μπορεί να νοσήσεις. Αυτό ακριβώς θα δεις να συμβαίνει μπροστά σου σε αυτό το διαφημιστικό.

Το κορίτσι-αν και έχει τις καλύτερες προθέσεις-βρίσκεται στο σπίτι του παππού της, τον αγκαλιάζει, του φτιάχνει ένα τσάι και του το προσφέρει με αποτέλεσμα να του μεταφέρει τον ιό. Χωρίς να το ξέρει έχει κολλήσει κορονοϊό τον αγαπημένο της παππού. Αυτό το video είναι σίγουρα ένα από τα πιο ρεαλιστικά σποτ που πρέπει να δεις με τεράστια προσοχή, που θα σε κάνει να σκεφτείς κάθε σου κίνηση πολλές περισσότερες φορές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved