Βαρέθηκες να τρως το κλασικό τοστ στο σχολείο; Σου έχουμε τη λύση!

Βρήκαμε τις συνταγές για να φτιάξεις τα πιο νόστιμα σάντουιτς.

Η επιστροφή στο σχολείο σημαίνει ταπεράκι με φαγητό για τις ώρες του διαλείμματος ή για το break αργότερα στο φροντιστήριο. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να κουβαλάς όλα τα φαγητά της μαμάς συνέχεια μαζί σου. Έτσι το τοστ μοιάζει η πιο εύκολη λύση για να νικήσεις την πείνα, να αποφύγεις διάφορα ανθυγιεινά σνακ και φυσικά να κάνεις οικονομία.

Tο κλασικό σάντουιτς μπορεί να σώζει την κατάσταση όμως σε κανέναν δεν αρέσει να τρώει το ίδιο ακριβώς σνακ καθημερινά. Το no1 πλεονέκτημά του είναι ότι μπορείς να το φτιάξεις με άπειρους συνδυσμούς υλικών και να έχεις τα νοστιμότερα γλυκά ή αλμυρά τοστ. Εμείς βρήκαμε 3 εύκολες, γρήγορες και super νόστιμες συνταγές που αξίζει asap να δοκιμάσεις.

1) Τοστ με αυγό

Θα χρειαστείς: 2 φέτες ψωμί του τοστ

1 αυγό βραστό

1 φέτα τυρί

1 φέτα γαλοπούλα

σπαράγγια ή μαρούλι

λίγο βούτυρο

Πώς θα το κάνεις: Βράσε 1 μεγάλο αυγό σε νερό για 7 λεπτά. Ξεφλούδισέ το και κόψ΄το στη μέση.
Εν τω μεταξύ, ρίξε μια χούφτα σπαράγγια σε βραστό νερό για 3 λεπτά. Μόλις βράσουν, στράγγιξε καλά. Άπλωσε το βούτυρο στο τοστ και βάλε μέσα όλα τα υλικά. Καλή απόλαυση!


2) Τοστ με μπανάνα

Θα χρειαστείς: 2 φέτες ψωμί του τοστ

1 μπανάνα κομμένη σε φέτες

ξηρούς καρπούς της επιλογής σου

μέλι

λίγο ταχίνι ( ή λίγη μερέντα)

Πώς θα το κάνεις: Με ένα μαχαίρι άλειψε λίγο μέλι στις φέτες του ψωμιού. Στη συνέχεια πρόσθεσε μια μεγάλη κουταλιά ταχίνι, τις φέτες μπανάνας και τους ξηρούς καρπούς. Το πιο νόστιμο και υγιεινό τοστ είναι έτοιμο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να βρεις πολλές ακόμη ιδέες για σνακ που αξίζει να αντιγράψεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved