Βρήκαμε τη συνταγή με μόνο 3 υλικά που κάνει θραύση στο TikTok

Είναι σούπερ εύκολη και νόστιμη.

Το τελευταίο διάστημα έχουμε αρχίσει να βλέπουμε ολοένα και περισσότερα βίντεο μαγειρικής στο TikTok. Η αλήθεια είναι πως το αγαπημένο μας app έχει άπειρες συμβουλές για φαγητά, κόλπα και πρωτότυπες συνταγές που αξίζει να μπούμε στον κόπο για να τις δοκιμάσουμε.

Τις τελευταίες ημέρες μια όχι και τόσο συνηθισμένη συνταγή έγινε viral από τους TikTokers με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να την αγνοήσουμε. Ο λόγος για τα αγγούρια σε σχήμα βάρκας, τα οποία περιέχουν διάφορες γεμίσεις. Είναι ιδανικά για τους καλεσμένους σου ή ως σνακ σε κάποιο πάρτι.

Θα χρειαστείς:

2 μεσαίες ώριμες ντομάτες
4 1⁄2 κουταλιές της σούπας τυρί φέτα
2 μεγάλα αγγούρια
αλάτι & πιπέρι

Πώς θα το κάνεις:

Σε ένα μικρό μπολ ρίξε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, λάδι, ξύδι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ανακάτεψε καλά. Πρόσθέσε τη φέτα στο μείγμα και ανακάτεψε καλά.
Ξεφλούδισε τα αγγούρια και κόψε τα στο μισό κατά μήκος. Χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι βγάλε το εσωτερικό των αγγουριών και τους σπόρους. Γέμισέ τα με το μείγμα και σέρβιρε.

Eμείς βρήκαμε το καλύτερο βίντεο για να αντιγράψεις επιτυχώς τη συνταγή, να πάρεις ιδέες και να την προσαρμόσεις στις δικές σου γευστικές επιλογές.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved