Μαίρη Συνατσάκη: Tι είπε για όσα έγιναν στο «Big Brother»

Πρέπει να ακούσεις αμέσως όσα έχει να πει.

Τις τελευταίες ημέρες ένα θέμα που απασχολεί τα Μέσα Κοινωνική Δικτύωση αλλά και τα τηλεοπτικά κανάλια είναι αυτό του παίκτη του reality show «Big Brother». Συγκεκριμένα ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί έπειτα από τα ακραία και κατακριτέα λόγια ενός παίκτη. Όλοι έχουν εκφράσει την δυσαρέσκιά τους για όσα είπε και λίγο- πολύ όλοι μας έχουμε πάρει θέση, όχι απαραίτητα γιατί υπάρχει προσωπικό πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άτομο, αλλά γιατί όσα είπε πρέπει να μας βρίσκουν απέναντι και είναι χρέος όλων μας να αντιδρούμε σε τέτοια γεγονότα και να υποδεικνύουμε το σωστό.

Σε μια σύγχρονη και ανεπτυγμένη κοινωνία στην οποία βρισκόμαστε, σε μια κοινωνία που προασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών και μάχεται τόσο σκληρά για την πάταξη κάθε μορφής βίας, είναι ανήκουστο κάποιος να κάνει σεξιστικά... «αστεία». Το δε χειρότερο από εκείνον που μιλά και «πετά» κερασάκια χωρίς να σκεφτεί την βαρύτητα των λόγων του είναι όσοι τον ακούν και μένουν παθητικοί ακροατές.

Όπως όλος ο κόσμος των social media, έτσι και η Μαίρη Συνατσάκη πήρε θέση και αποφάσισε να μιλήσει για όσα συνέβησαν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού». Στο νέο της blog λοιπόν εκφράζει κάθε της σκέψη για όσα ακούστηκαν και σίγουρα πρέπει να δεις αυτό το video.

Με μια διαφορετική προσέγγιση του θέματος η mairiboo είναι... just to the point και όσα λέει σίγουρα τα έχεις σκεφτεί αλλά δεν έχεις μπορέσει να εκφράσεις. Δες το vlog της Μαίρης Συνατσάκη «Η Αποψούλα Μου Για Τον “Μεγάλο Αδερφό”» εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved