Βρήκαμε πώς θα φτιάξεις τα λαχταριστά muffins της Kylie Jenner

Η γλυκιά συνταγή που πρέπει asap να δοκιμάσεις.

Η Kylie Jenner είναι αρκετά ενεργή στα social media και το ξέρουμε καλά. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά αυτή τη στιγμή 193 εκατομμύρια ακόλουθους ενώ τα post της συζητιούνται έντονα αφού τα βλέπει σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης.

Η 23χρονη celeb αγαπά το καλό φαγητό και συχνά μαγειρεύει στο σπίτι με την αδερφή της Kendall ή τις Kardashians. Πριν λίγες ώρες η αγαπημένη μας Kylie φαίνεται πως απόλαυσε ένα όμορφο brunch αφού ανέβασε μερικά Instagram-stories με λαχταριστά πιάτα. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα από αυτά το οποίο θα δεις καλύτερα στη φωτογραφία που ακολουθεί. Πρόκειται για τα διάσημα blueberry muffins, δηλαδή κεκάκια βανίλιας με γέμιση από φρέσκο βατόμουρο. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντάς τα μας έτρεξαν τα σάλια γι' αυτό αποφασίσαμε να ψάξουμε την απόλυτη συνταγή που θα δοκιμάσουμε στο σπίτι.

keikkylie

Θα χρειαστείς:

1 1/2 φλιτζάνι (195 γραμμάρια) αλεύρι για όλες τις χρήσεις

3/4 φλιτζάνι (150 γραμμάρια) ζάχαρη

1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

2 κουταλάκια του γλυκού baking powder

1 μεγάλο αυγό

1/2 φλιτζάνι γάλα

1 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

250 γραμμάρια φρέσκα ή κατεψυγμένα blueberries

Πώς θα το κάνεις:

Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Για muffins μεγάλου μεγέθους, θα χρειαστείς περίπου 8 κυπελάκια. Ανακάτεψε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το baking powder και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια ανακάτεψε μόνα τους το γάλα, το αυγό και τη βανίλια. Ρίξε το υγρό μείγμα στο μπολ με τα ξηρά συστατικά και ανακάτεψέ τα όλα μαζί καλά. Τέλος, ρίξε τα blueberries. Γέμισε τα κυπελάκια με το μείγμα και ψήσε για περίπου 15- 20 λεπτά. Καλή απόλαυση!

Εάν εξακολουθείς να έχεις απορίες, δες προσεκτικά το βίντεο που ακολουθεί.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved