Έτσι θα φτιάξεις πανεύκολα τα πιο νόστιμα μπισκοτάκια κανέλας

Σου έχουμε την πιο εύκολη συνταγή. Θα τη δοκιμάσεις;

Λατρεύουμε τα γλυκά και ιδίως τα μπισκότα! Όσο κι αν παραπονιέσαι ότι δεν έχεις διάθεση να μπεις στην κουζίνα της μαμάς, εμείς ξέρουμε πολύ καλά ότι τρελαίνεσαι να πειραματίζεσαι με νέες συνταγές και αυτή που σου έχουμε είναι η πιο εύκολη συνταγή που θα μπορούσες να βρεις για να φτιάξεις τα καλύτερα μπισκότα κανέλας.

Έχουμε μια αγάπη στη σοκολάτα αλλά δε θα κρυφτούμε! Τα μπισκότα βουτύρου και ιδίως τα μπισκότα κανέλας είναι στην λίστα με τις αδυναμίες μας. Όσες συνταγές κι αν ψάξεις, δε θα βρεις ευκολότερη από αυτή που σου έχουμε βρει εμείς. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και τα υλικά πολύ συγκεκριμένα, οπότε μη χρονοτριβείς, πιάσε στυλό και χαρτί και γράψε τα απαραίτητα.

Αυτά που θα χρειαστείς είναι ένα μπολ, βούτυρο, μαύρη ζάχαρη, αλεύρι, κανέλα, baking powder και ελάχιστο αλάτι. Σου φαίνονται πολλά; Έλα τώρα, αν ανοίξεις το ντουλάπι της κουζίνας υπάρχουν όλα μέσα.

Μόλις δεις πόσο γρήγορη είναι η διαδικασία θα μπεις αμέσως στην κουζίνα και ναι, θα φουρνίσεις τα καλύτερα μπισκότα κανέλας που έχεις φάει ποτέ! Δες αναλυτικά τα υλικά παρακάτω και πάτησε στο video για να δεις περισσότερα.

Υλικά:
120 gr βούτυρο
140 gr μαύρη ζάχαρη
1 αυγό
290 gr αλεύρι
2 κ.γ κανέλα
1 κ.γ baking powder -
1/4 κ.γ αλάτι
ζάχαρη και κανέλα



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved