Το σημαντικό βίντεο για τον κορονοϊό που όλοι πρέπει να δούμε

Τα μέτρα εντάθηκαν, γι' αυτό πρέπει να δοθεί προσοχή.

Τι κι αν περιμέναμε το καλοκαίρι για να χαλαρώσουμε και να νιώσουμε λίγο «εκτός σπιτιού», η πανδημία δε μας άφησε. Το ξέραμε ότι δε θα μας άφηνε, γι’ αυτό και προσπαθούσαμε να προσέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να μη χειροτερέψουμε την κατάσταση.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, δε συνέβη αυτό. Μπορεί πάνω στην πιο χαλαρή αίσθηση του καλοκαιριού να συνέβησαν κάποιες επιπολαιότητες και σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες, τα κρούσματα να αυξήθηκαν. Πλέον, ο αριθμός είναι τριψήφιος ανά μέρα κι αυτό οδήγησε στη λήψη πιο αυστηρών μέτρων, ώστε να ρυθμίσουμε την κατάσταση με τα νέα δεδομένα.

Φυσικά και τα πράγματα δεν είναι ιδανικά, εννοείται πως θα δυσκολευτούμε, γιατί θα μιλάμε για μία προσαρμοσμένη καθημερινότητα, όμως, εφόσον οι μάσκες και η κοινωνική απόσταση είναι αυτά που πρέπει να υιοθετηθούν, ας το δούμε πιο διαδικαστικά για να συμβάλουμε στη λύση του προβλήματος όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που πρέπει όλοι να δούμε.

https://www.instagram.com/p/CD81ycFpe0k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved