Οι influencers δείχνουν τόσο cool στις photos, είναι όμως πραγματικά έτσι;

Σε κάθε φωτογραφία οι influencers δείχνουν πανέμορφες, όμως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική τους εικόνα. #SorryNotSorry

Μη βασιστείς ξανά σε καμία φωτογραφία που μπορεί να πετύχεις «σκρολάροντας» στην αρχική του Instagram. Ξέρεις πολύ καλά ότι μια εικόνα μπορεί να προσαρμοστεί στις... ανάγκες των social media και τι εννοούμε με αυτό; Ότι πολύ απλά μια influencer που ανακαλύπτεις γνωρίζει την τέχνη της φωτογραφίας, ξέρει τις κατάλληλες πόζες και έχει ταλέντο στην επεξεργασία τους.

Πλέον θα πρέπει να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις μια καλά τραβηγμένη φωτογραφία. Επίσης, θα πρέπει να είσαι σε θέση να ξεχωρίσεις αν όντως το μοντέλο έχει... θεϊκές αναλογίες ή απλά έχει βρει την κατάλληλη πόζα για τη φωτογραφία της. Εδώ που τα λέμε, όλες είμαστε μοντέλα, αρκεί να βρούμε το ιδανικό «κλικ».

Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι όσο βλέπεις αυτά τα φανταχτερά προφίλ στο Instagram γιατί, να ξέρεις, πρόκειται για έναν κόσμο μέσα από ένα γυαλί. Η εικόνα τους έχει υποστεί επεξεργασία, έχει περάσει από «έλεγχο» και έχει δημοσιευθεί με σκοπό φυσικά να εντυπωσιάσει. Την επόμενη λοιπόν φορά που θα σκεφτείς ότι δεν είσαι όμορφη, ή ότι δεν αξίζει να βάζεις φωτογραφίες στα social media, μιας και οι influencers εκεί έξω σου βάζουν τα γυαλιά, θέλω να σκέφτεσαι ότι ακόμη και οι influencers, δεν είναι αυτό ακριβώς που παρουσιάζουν.

Το συγκεκριμένο θέμα έθιξε η YouTuber Stephanie Lange αρκετά εύστοχα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να την χειροκροτήσουμε! Τα υποτιθέμενα «Body Goals» που βλέπεις εσύ μέσα από την οθόνη του κινητού σου διαφέρουν κατά πολύ από την πραγματικότητα και όπως γράφει και στον τίτλο του Vlog της, το σώμα σου δε θα μοιάσει ποτέ με καμίας influencer, άλλωστε ούτε εκείνες έχουν το σώμα που παρουσιάζουν!






Δες στη gallery τα παραδείγματα της influencer Rianne Meijer.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved