Eggs Benedict: Η λαχταριστή συνταγή με τα 12 εκατομμύρια views

Είναι μακράν μία από τις πιο αγαπημένες παραλλαγές αυγών

Τα αυγά είναι μακράν ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά όλου του κόσμου. Μπορεί σε έναν να αρέσουν τηγανητά, στον άλλον βραστά, οι πιο «ψαγμένοι» να επιλέγουν ποσέ και η λίστα να συνεχίζεται, όμως, αυτό που δεν αλλάζει είναι αγάπη τους για το βασικό αυτό υλικό που βρίσκεται σε πληθώρα πιάτων.

Δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε μόνο μία εκδοχή τους, καθώς είναι ανάλογα τα γούστα και τη διάθεση της ημέρας, όμως, τα eggs Benedict θα είναι πάντα ένα φαγητό στο οποίο δε θα μπορούμε να αντισταθούμε. Είναι κάτι στον συνδυασμό του αυγού με το φρυγανισμένο ψωμί με τη σάλτσα Hollandaise που κάνει ένα αποτέλεσμα πραγματικά ακαταμάχητο.

Πέρα από το γευστικό κομμάτι, όμως, άπαξ και ξέρεις τη συνταγή, ουσιαστικά έχεις στα χέρια σου ένα πιάτο που μπορείς να φας κάθε ώρα της ημέρας, από το πρωί όταν ξυπνήσεις μέχρι το βράδυ στη θέση του δείπνου.

Ο Gordon Ramsay, του οποίου τις συνταγές γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε, έχει στο YouTube την απόλυτη συνταγή, που τη στιγμή που μιλάμε έχει ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια views. Μόλις τη δεις στη συνέχεια, θα καταλάβεις το γιατί.

Καλή απόλαυση!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved