Θα δεις σειρά και δεν έχεις σνακ; Φτιάξε τα καλύτερα πατατάκια φούρνου

Σειρά και σνακ, πάνε πακέτο!

Τι θα ήταν τα απογεύματα στο σπίτι, με ταινία στο σαλόνι χωρίς τα απαραίτητα σνακ για «τσιμπολόγημα»; Μην κρύβεσαι, είναι γεγονός ότι, σειρά και σανκ πάνε πακέτο, οπότε πριν σχεδιάσεις μαραθώνιο, ή movie night φρόντισε να εφοδιαστείς με τα απαραίτητα! Αν πάλι δεν προλαβαίνεις, έχεις ακούσει ποτέ για τα homemade potato chips και πώς μπορείς να τα φτιάξεις; Είναι παιχνιδάκι και όχι μόνο αυτό, σου έχουμε τρόπο να φτιάξεις πατατάκια χωρίς τηγάνι!

Σχεδόν όλοι έχουμε ένα ντουλάπι στην κουζίνα γεμάτο με λιχουδιές και αλμυρές... «αμαρτίες», επομένως είναι ό,τι πιο εύκολο να ανοίξεις και να «τσιμπήσεις» αυτό που λιγουρεύεσαι. Σχεδόν όλοι επίσης έχουμε όμως ανοίξει και για κακή μας τύχη το παραδεισένιο αυτό ντουλάπι, ήταν άδειο. Hashtag δράμα!

Μη σκας! Έχουμε λύση για αυτό σου το πρόβλημα, το οποίο φυσικά θα συνδυάσει «αμαρτία» και υγιεινή απόλαυση που θα λατρέψεις. Τραγανά πατατάκια φτιαγμένα από τα χεράκια σου και όχι στο τηγάνι!

Πιστεύεις ότι δεν γίνεται; Κι όμως γίνεται! Ό,τι πιο υγιεινό αλλά και γευστικό για να συνοδεύσεις με το αναψυκτικό σου όσο βλέπεις την νέα σεζόν της αγαπημένης σου σειράς. Αξίζει μια προσπάθειά σου; Στο παρακάτω video θα δεις κάθε βήμα για να φτιάξεις τα καλύτερα πατατάκια στο φούρνο, στο πι και φι!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved