Πώς θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα σοκολατάκια με μια παγοθήκη(video)

Σε λιγότερο από 5 λεπτά!

Η αλήθεια είναι ότι όλες λίγο ή πολύ αγαπάμε τη σοκολάτα αφού είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σνακ και γλυκίσματα μικρών και μεγάλων. Τα σοκολατάκια συγκεκριμένα είναι η ιδανική επιλογή για τις στιγμές που θες απεγνωσμένα να φας κάτι γλυκό, γευστικό χωρίς όμως να φορτωθείς με εκατοντάδες θερμίδες.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς κι εσύ να τα φτιάξεις πολύ γρήγορα και εύκολα στο σπίτι μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Η παγοκύστη που σίγουρα έχεις στην κατάψυξή σου είναι αυτή που θα δώσει τη λύση και θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το πιο νόστιμο, σπιτικό γλύκισμα. Εμείς βρήκαμε για σένα την απόλυτη συνταγή, που αξίζει να δοκιμάσεις και να ενθουσιάσεις τους πάντες!

Θα χρειαστείς:

φρέσκοι σπόροι ροδιού ή κομμάτια μπανάνας (εσύ μπορείς να βάλεις οτιδήποτε θες να περιέχουν τα σοκολατάκια)
τσιπ σοκολάτας ή κουβερτούρα
1 παγοκύστη

Πώς θα το κάνεις:

Λιώσε την κουβερτούρα ή τα τσιπ σοκολάτας προσεκτικά μέχρι να γίνει μια παχύρευστη σάλτσα. Ρίξε το μείγμα μέσα στις θήκες της παγοκύστης. Φρόντισε στο κάτω μέρος κάθε καλουπιού να έχεις τοποθετήσει τη γέμιση της αρεσκείας σου. Εμείς στην συγκεκριμένη συνταγή χρησιμοποιήσαμε ρόδι όμως εσύ μπορείς να βάλεις μπανάνα, ξηρούς καρπούς ή οτιδήποτε άλλο σου αρέσει. Συμπλήρωσε λίγο ακόμη σοκολάτα μέχρι να γεμίσει εντελώς η παγοκύστη και τοποθέτησέ την στο ψυγείο μέχρι να δεις πως τα σοκολατάκια έχουν πήξει. Καλή απόλαυση!

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved