Εύκολα snacks για να πάρεις μαζί σου στην παραλία

Για να είσαι έτοιμη για την επόμενη επίσκεψή σου στη θάλασσα.

Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη. Ο περισσότερος κόσμος πιέστηκε περισσότερο από τα νορμάλ κι αυτό γιατί με την πανδημία και τον εγκλεισμό που έφερε μαζί της, νιώσαμε την ψυχολογία μας να μην είναι και στα καλύτερά της. Ανυπομονούσαμε να έρθει το καλοκαίρι. Φέρνει μαζί μία ξεγνοιασιά και μία πιο χαλαρή διάθεση. Κάτι ο ήλιος, κάτι τα μπάνια στη θάλασσα, είμαστε στην κατάλληλη ψυχολογία για αφεθούμε λίγο περισσότερο σε αυτήν την πιο cool αύρα.

Η παραλία, βέβαια, έχει μία ολόκληρη διαδικασία μαζί της. Τόσες ώρες που βρίσκεσαι εκεί, είτε κάθεσαι στη σκιά, είτε μαυρίζεις στον ήλιο, είτε κολυμπάς, είναι λογικό να πεινάς λίγο πιο εύκολα και λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Οπότε, το φαγητό πρέπει οπωσδήποτε να είναι μέρος της φάσης.

Μία επιλογή είναι να αγοράσεις αυτά που θες από κάποια καντίνα που λογικά θα βρίσκεται εκεί κοντά. Αντί να επαναπαύεσαι στο τι θα βρεις, όμως, και να ξοδεύεις κι έναν σωρό χρήματα, μία καλή λύση είναι να φτιάχνεις μόνη σου κάποια snacks από πριν και να τα παίρνεις μαζί σου. Άσε που υπάρχουν τόσες επιλογές μέσα στο YouTube που σου δείχνουν ακριβώς πώς να τα φτιάξεις που δε θα σε δυσκολέψουν καθόλου.

Μπες στα παρακάτω βίντεο για να πάρεις ιδέες.





Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

#StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved